Een gezonde levensstijl als missie d.m.v.

Een gezonde levensstijl als missie

Een gezonde levensstijl als missie

Cambridge Weight Plan Benelux BV heeft zich ten doel gesteld om cliënten te begeleiden naar een gezond gewicht en te helpen dit gewicht vast te houden door het aanleren van een gezonde leefstijl. We willen dit zoveel mogelijk mensen meegeven. Inmiddels zijn we meer dan twintig jaar een deskundige en betrouwbare partner op dit gebied.

Een gezonde levensstijl als missie

Cambridge Weight Plan Benelux BV is sinds 1997 de distributeur voor Nederland, België en de Nederlandse Antillen. De Engelse voedingsdeskundige Dr. Alan Howard is de grondlegger van het dieet en mede-oprichter van The International Journal of Obesity. Nog altijd participeert Cambridge Weight Plan in internationaal medisch-wetenschappelijk onderzoek. Hierbij worden maaltijdvervangers gebruikt als interventiemethode bij overgewicht, in relatie tot onder meer gewrichtsproblemen, slaapapneu en diabetes type 2.

Cambridge Weight Plan Ltd (United Kingdom) participeert in de volgende medisch-wetenschappelijk onderzoeken door middel van productsponsoring:

  • Stockholm (Karolinska Institutet): VLCD versus conventionele zorg (sleep apnoea)
  • Kopenhagen (Fredriksberg hospital): Inzet MRP voor gewichtsbehoud (ostheoarthritis)
  • Glasgow (University of Glasgow): DiRECT study (Diabetes REmission Clinical Trial) i.s.m Diabetes UK
  • Maastricht (Maastricht University): PREVIEW. Grootschalig, internationaal onderzoek naar preventie van pre-diabetes type 2

Margareth Beekmans
Door consulenten zelf op te leiden en te certificeren bewaken we de kwaliteit van onze dienstverlening. Onze trainingen zijn gestoeld op een inmiddels jarenlange praktijkervaring. We weten wat er speelt en wat er nodig is. Dat koppelen we aan de kennis en vaardigheden die onze consulenten nodig hebben voor een professionele begeleiding.