Het Cambridge Weight Plan Stappenplan®

Het Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus.

Met de hulp, adviezen en coaching van je eigen consulent wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen.

Afvallen
Cambridge Weight Plan werkt in diverse fasen van het Stappenplan met maaltijdvervangers. Deze worden door de EFSA (Europese Autoriteit voor Voedselveiligheid) gezien als effectief voor gewichtsverlies en gewichtsbehoud (VO (EU) Nr. 432/2012).

Van diëten naar eten
Groente gaat een belangrijke basis vormen voor je nieuwe manier van eten. Stap voor stap voegen we productgroepen toe en worden de hoeveelheden wat groter.  

Bewust worden
In het Stappenplan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Je leert meer en meer dat gezond en lekker uitstekend samengaan.

Leefstijl en stabilisatie van je gewicht
De 7 gezonde regels, tips & tricks voor een goede mind set, tips om op een leuke manier in beweging te komen en in beweging te blijven, hulp om je leven permanent te veranderen, gezonde manieren om je eten te bereiden en nog veel meer.


Persoonlijke cliëntmap
Tijdens het intakegesprek ontvangt iedere cliënt van zijn/haar consulent de persoonlijke map ‘van verantwoord afvallen naar bewust genieten’. In de overzichtelijke en handzame cliëntmap vind je per stap handige tips, verrassende ideeën èn smaakvolle recepten. Daarnaast zijn ook veel praktische zaken opgenomen zoals weekplanningen, voedingsoverzichten en portie-tabellen.

Het Stappenplan: van verantwoord afvallen naar bewust genieten!

Cambridge Weight Plan voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het Cambridge dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.

Stappenplan Mix & Match


 

Cambridge Weight Plan maaltijden


 Je hebt de keuze uit de volgende productgroepen:
  1.   Shakes
  2.   Soepen
  3.   Repen
  4.   Pappen
  5.   Warme maaltijden
  6.   Smoothies
  7.   Extra’s
Onze producten zijn exclusief verkrijgbaar via jouw eigen Cambridge Weight Plan consulent en dus niet in de winkel of via internet te koop. De prijs per product is vanaf € 2,65. Tijdens het afvallen is de begeleiding door een consulent gratis.


Een aantal cliëntervaringen