Méér dan een dieet

Het Stappenplan is naast een dieet ook een bewustwordingsproces om te voorkomen dat je na het dieet terugvalt in oude gewoonten.

Méér dan een dieet

Daar ligt de kracht en het succes van dit dieet. We besteden aandacht aan alle aspecten van gewichtsbeheersing: Voeding, mind en bewegen. Bekijk ook eens onze blogpagina. Verschillende deskundigen voorzien je hier van tips en adviezen.

Méér dan een dieet

Extra ondersteuning?

Mocht je behoefte hebben aan extra (mentale) ondersteuning tijdens jouw afslankproces, raadpleeg dan de pagina Onwards.

Onwards

Producten

Alle maaltijdvervangers (shakes, soepen, repen, pap, ready to drink pakjes en kant en klare avondmaaltijden) beschikken over een ruim assortiment aan smaken. Dat maakt dat er volop keuze en variatie aanwezig is. Er zijn ook lactose- en glutenvrije producten. Bekijk onderstaand het totale productoverzicht.

Wat zijn de kosten?

Deze bedragen verschillen per product. Het aantal producten dat je per dag nuttigt hangt af van de stap waarin jij je op dat moment bevindt. Dit gaat in overleg met je consulent. Bij het productoverzicht vind je de prijzen per productgroep.


Ronald Groenewold
Onze producten zijn concurrerend in prijs en van hoge kwaliteit in smaak en voedingswaarde. We begeleiden jaarlijks zo’n 75.000 vrouwen én mannen naar een gezond gewicht. Dat is iets waar we trots op zijn en graag willen behouden.

Cambridge Weight Plan Producten

Je hebt de keuze uit de volgende productgroepen:
8 Repen en bites
8 Repen en bites
Lees meer
1 Warme maaltijden
1 Warme maaltijden
Lees meer
3 Pappen en desserts
3 Pappen en desserts
Lees meer
1 Ready to drinks
1 Ready to drinks
Lees meer
Onze producten zijn exclusief verkrijgbaar via jouw eigen Cambridge Weight Plan consulent en dus niet in de winkel of via het internet te koop. De prijs is per product vanaf € 2,65. Tijdens het afvallen is de begeleiding door een consulent gratis.