Consulenten

Consulenten

1 op 1 begeleiding door een Cambridge Weight Plan consulent

Consulenten

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat afslankprogramma’s betere resultaten opleveren als je hier begeleiding bij krijgt. We zien de 1 op 1 begeleiding door onze consulenten daarom als een vitaal onderdeel voor het succes van onze afslankprogramma’s. Een groot bijkomend voordeel is dat onze consulenten begrijpen wat het is om overgewicht te hebben; de meesten zijn zelf succesvol afgevallen met het Cambridge dieet. Cambridge Weight Plan consulenten kunnen je met raad en daad bijstaan, zijn vertrouwd met alle valkuilen, de euforie waarmee het behalen van je streefgewicht gepaard gaat en de weg van verandering naar een gezondere en een evenwichtige leefstijl. Zolang je bezig bent met het Stappenplan en Cambridge producten afneemt is de begeleiding door een Cambridge Weight Plan consulent gratis.

Je ziet je consulent op afgesproken tijden en als je een ‘moeilijk’ moment hebt, kun je altijd contact met hem of haar opnemen. Zo groeit er een vertrouwensband, waarop je altijd kunt terugvallen. Al onze consulenten zijn gecertificeerd en hebben een gedegen training gevolgd op het hoofdkantoor. Omwille van het belang dat we hechten aan een juiste begeleiding, zijn de producten uitsluitend verkrijgbaar via een gecertificeerd Cambridge Weight Plan consulent en niet in winkels of via internet.

Intake

Intake

Het gaat om jou. Jij bent belangrijk!

Intake

Voordat je met het Stappenplan van Cambridge Weight Plan kunt beginnen, heb je een intakegesprek met de consulent van jouw keuze. Deze intake is van belang om af te stemmen of je het Stappenplan kunt en mag volgen en zo ja welke Stap het beste bij jou past. Hoe succesvol ook, Cambridge Weight Plan is geen afslankprogramma dat je ‘er even bij doet.’ Jouw eigen motivatie en een uitgebreide voorlichting over de verschillende Stappen binnen het Stappenplan worden in dit gesprek naast elkaar gelegd.

De intake omvat verder een checklist voor medische aandoeningen en allergieën. Bij gebruik van bepaalde medicijnen kan het zijn dat Stap 1 niet mag worden gevolgd, of dat eerst een arts moet worden geraadpleegd. Aan het einde van de intake stelt de consulent samen met jou een realistisch streefgewicht vast. Dit wordt je ultieme doel voor de komende tijd. Vraag vooraf aan je (toekomstig) consulent naar de kosten van de intake.


Een aantal cliëntervaringen


Ik kan nu mijn veters strikken zonder dat mijn buik in de weg hangt!
Ik kan nu mijn veters strikken zonder dat mijn buik in de weg hangt!
Als ik nu op het podium sta denk ik: Ja, ik mag er ook wel wezen!
Als ik nu op het podium sta denk ik: Ja, ik mag er ook wel wezen!
Er is veel meer af dan ik had verwacht en dit is het echt waard
Er is veel meer af dan ik had verwacht en dit is het echt waard