Even voorstellen

Je hebt de eerste stap gezet naar een nieuwe gezonde levensstijl!

Wat leuk dat je mijn pagina hebt gevonden. Ik vertel je graag wat meer over mijzelf. Mijn naam is Wilma Nijsingh, ik ben zelfstandig Cambridge Weight Plan consulent en ik heb een praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Zwolle en Zuidwolde. Vanuit mijn praktijk begeleid ik mensen met een dieetwens naar een gezond gewicht en een nieuwe levensstijl door middel van 1 op 1 begeleiding en een op maat gemaakt dieet plan. Het omgaan met mensen is mijn passie. Ik geniet er iedere dag van om mensen te helpen en te coachen om hun uiteindelijke doel te bereiken; hun ideale gewicht en een gezonde levensstijl.

Succesvol afvallen met 1 op 1 begeleiding

Ik heb jarenlang in het bedrijfsleven gewerkt, van supermarktmedewerker, drogist, coach tot ondernemer. Daarnaast heb ik vele cursussen gevolgd in coaching en begeleiding, systemisch werk en numerologie. Nadat ik een aantal jaren geleden succesvol ben afgevallen met behulp van het Cambridge dieet, ben ik zelf gestart als Cambridge consulent. Inmiddels heb ik al vele cliënten mogen begeleiden naar een gezond gewicht met behulp van het Cambridge Stappenplan in combinatie met mijn 1 op 1 begeleiding. Je hoeft niet bang te zijn dat je er alleen voor staat; ik ben er om je te ondersteunen en ik ben jouw persoonlijke coach. Daarnaast ben ik jouw ‘stok achter de deur’ op de momenten dat je het nodig hebt. Tijdens het intakegesprek maken we samen een dieetplan om ervoor te zorgen dat je jouw streefgewicht kunt behalen binnen het door jou gewenste tijdsbestek. Tijdens de wekelijkse consulten bespreken we de voortgang en vindt er een weegmoment plaats. Ik werk op basis van vertrouwen en ik heb een open en toegankelijke persoonlijkheid met gevoel voor humor. Ik help je graag!


Het Stappenplan: stap voor stap naar een gezonde levensstijl

Met behulp van het Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon. Stapsgewijs bouw je de maaltijdvervangers af en voeg je per stap gezonde voeding toe. Het Stappenplan biedt een uitgebalanceerde totaalvoeding in de vorm van smakelijke, maar ook kwalitatief hoogwaardige maaltijdvervangers in de vorm van shakes, repen, soepen en warme maaltijden. Zo ben je er dus zeker van dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt. Op deze manier werken we toe naar een gezonde levensstijl waarbij je je goed voelt en je jouw streefgewicht kunt behouden.

Wil je ook op een gezonde en verantwoorde manier afvallen en weer lekker in je vel zitten? Ik help je graag! Neem contact met mij op voor het maken van een afspraak. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-22678573 (WhatsApp mag ook) of stuur een mail naar wilmanijsingh@yahoo.com

Ik hoop je snel te verwelkomen in mijn afslankpraktijk!

Hartelijk groet, WilmaMaak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten