Trudy Rockx

TruEbalance

Telefoon
06 17034393

Adres
Chromietdijk 46
4706 EP Roosendaal

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Alleen geopend op afspraak.
Gelieve contact op te nemen, zodat ik de tijd kan inplannen voor iedereen!

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Van harte welkom!

Ben jij ook toe aan je nieuwe ik? En ben je benieuwd hoe het is om op een verantwoorde manier je nieuwe streefgewicht te bereiken?

Bij mij is het gelukt. Afvallen is voor iedereen anders, daarom is de begeleiding een op een zo waardevol om jou te helpen daar waar nodig is. Ik geniet iedere dag in mijn praktijk van alle verhalen, enthousiaste cliënten zowel mannen als vrouwen in verschillende leeftijden. Het is zo waardevol dat ik als consulent daar mijn steentje aan mag bijdragen door middel van mijn coaching. Graag wil ik jou hierbij met veel enthousiasme begeleiden en ondersteunen.

In een fijne thuissfeer motiveer en begeleid ik iedereen om af te vallen, en - zeker zo belangrijk - om op gewicht te blijven! Je kunt mij bellen voor een vrijblijvende afspraak, voor informatie over het dieet of voor een goede uitleg over de producten.

Is het zo dat je na ons gesprek klaar bent voor het dieet en er volledig voor wilt gaan, dan gaan we het samen doen! Ik weet welk fantastisch gevoel het geeft om dat vervelende overgewicht kwijt te raken, maar zeker ook hoe fijn het is om van je nieuwe gewicht te genieten en het vast te houden.

Naast Cambridge consulente ben ik ook gecertificeerd Onwards Coach.

Onwards is de naam van het unieke programma van Cambridge Weight Plan Benelux, bedoeld voor wanneer je afgeslankt bent en vervolgens op dat gewicht wilt blijven. Wat biedt Onwards jou? Onwards brengt valkuilen in het huidige leefpatroon naar boven en bied je emotionele, mentale en fysieke handvatten. Je leert om deze valkuilen te herkennen, te erkennen en te accepteren dat deze voortkomen uit de persoon die je tot nu toe bent geweest. Door bewust te zijn van je gedrag en gewoonten kun je met behulp van de Onwards training bewust een andere weg inslaan naar een oplossing. www.onwards.nu

Lieve groet, Trudy Rockx

Mijn afslankverhaal

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.