Trudy Hartog- Bijwaard

KOSMEMA

Telefoon
0229 582107

Adres
Plantsoenstraat 1
1657 EA Abbekerk

Klik hier voor een routebeschrijving

Even voorstellen


Kosmema, spiegel voor lijf en leven!,

Onafhankelijk Cambridge consulent, Onwards- en life-coach. Mijn naam is Trudy Hartog- Bijwaard, woon in Abbekerk en heb daar mijn "Kosmema", instituut voor huidverzorging, sinds 12-02-1987, met veel passie en nog steeds heel veel plezier! De verzorging van de buitenkant is het niet alleen... de binnenkant is net zo belangrijk, en daar kan het Cambridge Weight Plan een mooie aanvulling op zijn, gewicht in evenwicht!

Zelf worstel ik al heel lang met mijn gewicht, ben meerdere keren slanker geweest, maar net zoveel keren kwam het er weer bij... hoe herkenbaar ! Tot 2009: mooi op gewicht gekomen, en tijdens en na de afbouwfase zelfs nog wat extra afgevallen! Sinds eind juli 2009 weer normale voeding, maar veel bewuster, puur, gezonder en minder, en het belangrijkste: nog steeds op gewicht.. Het loslaten van Cambridge was best eng, maar het is me gelukt, en inmiddels dus ook ervaring met het aspect: hoe nu verder... na het dieet nu al bijna 10 jaar op gewicht! In januari 2010 nog wat eraf voor een nog gezonder BMI.

Lees mijn ervaringen onder de kop "mijn afslankverhaal".

Dit is iets wat ik iedereen gun, vandaar dat het een prachtige aanvulling in mijn praktijk is, en daar is "KOSMEMA" per 1 augustus 2009 mee gestart. Het was mijn droom, en kan ook die van jullie zijn, die met Cambridge Weight Plan uitkomt! Het is iedere keer fantastisch als mensen kiezen voor verbetering van hun levensstijl, en ik geniet van elk succes... een andere maar vooral bewuste levensstijl, is echt te leren. Het zal, net als fietsen..., met vallen en opstaan gepaard gaan, wees niet te hard voor jezelf, en... wees trots op alle beetjes die eraf gaan; ik juich met je mee. Al velen zijn jullie voorgegaan. Een reis die we samen kunnen maken en wat je onderweg veel zal opleveren; het heeft mij wat geleerd. Beter voor jezelf zorgen, meer aandacht voor jezelf, gezonder en, lekker in je vel zitten. Het levert een prachtige uitstraling op en laat zien hoe goed je je voelt, dat willen we toch allemaal?

Uitbreiding..

Sinds 2010 is er assistentie: Lisa Bakker, die meedraait in de salon als schoonheidsspecialiste, is mei 2011 ook geslaagd als Cambridge consulente. In 2016 is ook Lisa gecertificeerd lifecoach. Samen kunnen we nog meer hulp bieden en 6 dagen en 2 avonden klaar staan voor jullie.

Door eigen ervaring weten we dat soms extra ondersteuning nodig is, daar hebben we ons dan ook in bekwaamd: Trudy is levensstijl en LevensLustcoach, daarnaast ook Onwardscoach; het nieuwe programma van Cambridge weight plan. Ook Lisa heeft zich bekwaamt en is gecertificeerd Lifecoach. De begeleiding en dus kijken naar het hoe wat waar... van gedrag kan een belangrijk stuk zijn, en neemt bij ons dan ook een belangrijke plek in, indien nodig!

Lees bij mijn verhaal voor meer info en ervaringen!

Praktische info: parkeren voor de deur, en pin aanwezig, soms geen tijd om de telefoon tussendoor te pakken... dus graag dan de voice-mail inspreken, mailen heeft onze voorkeur; info@kosmema.nl

Aangezien het een succesvolle praktijk is kan voorkeurstijd of dag soms even duren duren voor er ingepland kan worden!

Graag tot ziens in Abbekerk.

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.