Susan Vrolijk

Samen Slank Krimpenerwaard

Telefoon
06 28177646

Adres
Jozef Israëlsstraat 4
2923 CH Krimpen aan den IJssel

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Consult en Intake alleen op afspraak, Intakes kunnen in overleg soms buiten de reguliere praktijk uren gepland worden.

Maandag 09:00 - 13:00
en 19:00 - 21:00
Donderdag 09:00 - 13:00
en 19:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 13:00

Kosten intakegesprek
€ 20,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Welkom bij Samen Slank Krimpenerwaard!

Wat leuk dat je komt kijken bij me! Ik zal me eerst even voorstellen, ik ben Susan Vrolijk, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Genoeg over mij...

Je bent dus op zoek naar een goede manier om af te vallen en daarna op gewicht te blijven. Dat was ik een poosje geleden ook, en ik ben nog elke dag ontzettend blij dat ik Cambridge ontdekte.

Ik vond het programma goed vol te houden. Ik voelde me fit én het meest geweldige vond ik dat ik echt resultaat zag! Dat gaf me enorm veel moed om door te gaan. Ik had na diverse pogingen de moed eigenlijk al opgegeven, gelukkig heb ik deze laatste poging nog gewaagd.

Het heeft mijn zelfbeeld en daarmee mijn leven veranderd. En omdat ik daar nog steeds, ook nu ik al geruime tijd op gewicht ben, zó vol van ben, ben ik consulente geworden. Ik gun het namelijk iedereen om dit te ervaren. Het kán! En ik wil je er heel graag, met heel veel toewijding bij helpen. En nu met het nieuwe Stappenplan ben ik zo mogelijk nog enthousiaster geworden, ik vertel je er graag meer over!

Bel of mail me met je verhaal en dan gaan we ervoor! Het is mij, en vele anderen geluk en ook jij kunt dit bereiken. Laat mij je helpen,  dan zijn we Sámen Slank!

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.