Even voorstellen

Welkom op mijn pagina van deze website. Wat fijn dat je de eerste stap op weg naar een gezond gewicht en gewichtsbeheersing hebt gezet! Zoals velen met mij worstelde ik al jaren met mijn gewicht. Ik noemde het dan ook niet voor niets 'mijn 80-jarige oorlog'.

Vele diëten geprobeerd; met als gevolg het beruchte jojo-effect en alsmaar zwaarder worden. Heel, heel erg frustrerend en super ongezond. Gelukkig heb ik dankzij een collega het Cambridge dieet ontdekt en kan ik mijn gewicht nu goed beheersen. Want 1 ding staat voor mij als een paal boven water: NOOIT MEER ALS ZWAARGEWICHT DOOR HET LEVEN!! Ik wil geen extra gewicht meer mee torsen. Dus je begrijpt dat ik reuze blij ben met dit dieet en ik ben enorm gemotiveerd om jou te coachen op weg naar een gezonde levensstijl. De kick van het afvallen en het lekker in je lijf voelen, gun ik jou ook! Daarom heb ik de opleiding voor consulent gevolgd en ben in oktober 2007 mijn afslankpraktijk in Haarlem gestart.

Om mijn cliënten goed te kunnen kunnen helpen, vind ik het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik heb als verpleegkundige al een mooie achtergrond om dit werk te kunnen doen. Maar er zijn altijd voortschrijdende inzichten en daar verdiep ik mij graag in, om zo mijn expertise te vergroten. Sinds juli 2013 ben ik gecertificeerd Polar Star bewegingscoach. Ik kan je begeleiden in het gebruik van de Polar Pols computer en de Polar Loop. Deze kun je tevens bij mij bestellen.

Daarnaast heb ik een opleiding gevolgd voor LevensLust coach en kan ik je begeleiden wat betreft emotie-eten. Hoe fijn is het om weer de regisseur van je eigen leven te zijn en zelf invloed te hebben op je (gezonde!) eetpatroon? Sinds november 2016 ben ik tevens Onwards-coach. Deze lifestyle training is door Cambridge Weight Plan ontwikkeld. Ik coach je dan volgens 4 kern-modules, waardoor je weer in balans komt. Het geeft je inzicht in jouw eigen handelen en je maakt hierdoor bewustere keuzes. Neem ook eens een kijkje op onze Onwards-website: www.onwards.nu . En neem gerust contact met mij op, als je daar meer informatie over wilt hebben. Ook als je niet wilt afslanken kun je deze training bij mij volgen. Gezond en blij door het leven gaan, dat wil toch iedereen? Door Onwards reik ik jou de handvatten aan om dit te realiseren.

Ben jij er klaar voor om de tweede stap te zetten? Is de maat vol? Is jouw knopje om? Of wil je liever eerst nog wat informatie? Bel of mail mij en mogelijk zie ik je dan binnenkort in mijn afslankpraktijk in Haarlem?! Je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Roos Zantkuyl


Maak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Personen begeleid door Roos Zantkuyl

Irma Bouman
Samaya en Sophie
Maarten Wouters
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten