Even voorstellen

Wat ontzettend leuk en goed dat je interesse toont in het Cambridge Weight Plan en in mij als consulent. Hier heb je de eerst stap al gezet!

Ik ben Renske Loves, 37 jaar en woonachtig in Emmen. Nadat ik 15 jaar bij defensie had gewerkt werd het tijd voor een nieuwe missie: Jou begeleiden en (onder)steunen bij het behalen en behouden van je ideale gewicht op een verantwoord, effectief en succesvolle manier met behulp van het Cambridge Weight Plan. Je zelfvertrouwen te vergroten en je weer gemotiveerd, lekkerder en blijer te laten voelen met je eigen ik.

Overgewicht, gewicht verliezen, diëten, afvallen, afslanken en op gewicht blijven zijn tegenwoordig de woorden die je dagelijks hoort! 

Te zwaar zijn of worden is niet altijd een keuze, vaak komt er meer bij kijken. Samen gaan we kijken hoe we jouw “situatie” kunnen aanpakken en wat voor jou het beste programma zou zijn. Dit hoef je niet alleen te doen! Want samen sta je immers sterker. Omdat ik uit ervaring weet hoe moeilijk het is om je overgewicht kwijt te raken en daarna op gewicht te blijven, wil ik jou daar graag mee helpen.

Als onafhankelijk Cambridge Consulent in Beilen ben ik iemand op wie je kunt rekenen, niet alleen tijdens onze wekelijkse afspraken maar ook daarbuiten sta ik 24/7 voor je klaar.

Geloof in jezelf en zet de volgende stap.

Neem contact met me op:

Renske Loves Cambridge Weight Plan

Info@renskeloves.nl

06 - 48 17 79 96


Maak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Personen begeleid door Renske Loves

Mannen denken sneller ‘ik kan het helemaal zelf’
Mannen denken sneller ‘ik kan het helemaal zelf’
Ik leerde Cambridge Weight Plan kennen....
Ik leerde Cambridge Weight Plan kennen....
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten