Even voorstellen

Even voorstellen

Welkom op de consulentpagina van Renske Loves. 

Wat ontzettend leuk en goed dat je interesse toont in Cambridge Weight Plan en in mij als consulent. Hier heb je de eerste stap al gezet!

 

Mijn naam is Renske Loves en ik ben zelfstandig Cambridge Weight Plan consulent. Vanuit mijn praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Beilen begeleid ik cliënten naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. Met behulp van het Cambridge Weight Plan Stappenplan en mijn persoonlijke begeleiding help ik cliënten om op een gezonde een verantwoorde manier af te vallen en daarna ook op gewicht te blijven.

Wil jij mijn hulp om jouw ideale gewicht te bereiken?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Je kunt onderstaand formulier invullen of mailen naar info@renskeloves.nl. Bellen of of een WhatsApp sturen kan natuurlijk ook via telefoonnummer 06–48177996.

 

Verantwoord afvallen onder persoonlijke begeleiding

Nadat ik 15 jaar bij defensie had gewerkt werd het tijd voor een nieuw missie: afvallen. Ik was te zwaar. De maat was vol en mijn knop moest om. Ik was klaar met de extra kilo’s en wilde nu echt afvallen. Ik ben gestart met Cambridge Weight Plan en succesvol afgevallen en nu nog steeds mooi op gewicht. Ik zit weer lekker in mijn vel, voel me fit, ben weer energieker, zelfverzekerder en het allerbelangrijkste: ik heb mijn oude 'ik' weer terug. Door mijn eigen ervaring weet ik dat Cambridge Weight Plan werkt, of je nu veel of weinig wilt afvallen.

 

Nu is mijn missie: jou begeleiden en (onder)steunen naar jouw ideale gewicht, een gezond gewicht, en ook om dit gewicht te behouden op een verantwoorde, effectieve en succesvolle manier met het Cambridge Weight Plan Stappenplan. Je zelfvertrouwen te vergroten en je weer gemotiveerd, lekkerder en blijer te laten voelen met je eigen 'ik'.

Ik ben er 24/7 voor jou om je daarin te ondersteunen en te coachen want je staat er natuurlijk niet alleen voor, dit doen we samen!

  

Stap voor stap naar jouw ideale gewicht

Tijdens het intakegesprek kijken we samen wat het beste bij jou past en stellen we aan de hand van het Stappenplan een speciaal voor jou op maat gemaakt dieetplan op om ervoor te zorgen dat je op een gezonde en verantwoorde manier succesvol gaat afslanken. Ieder persoon is anders en daarom is afvallen ook maatwerk. Tijdens de wekelijkse consulten neem ik uitgebreid de tijd om je week te bespreken en vooral om te kijken wat het beste bij jou past. Ik leer je stapsgewijs hoe je weer bewust kunt genieten van eten. Daarnaast geef ik je ook advies en handige tips.

Het Cambridge dieet in combinatie met mijn persoonlijke begeleiding is de sleutel naar succesvol afvallen.

Na het afronden van het traject ben je ook nog van harte welkom om gewoon langs te komen, om te wegen of indien je vragen hebt, deze te stellen.

Mijn deur blijft openstaan.

 

Klaar voor de volgende stap?

Spreekt dit je aan en wil je samen met mij de uitdaging aangaan?

Ben je er klaar voor?

Wil je weer lekker in je vel zitten, je energiek en zelfverzekerd voelen?

Wacht dan niet langer en kies voor jezelf!

Je staat er niet alleen voor! Samen gaat het ons lukken!


Geloof in jezelf en neem de volgende stap!

 

Neem vrijblijvend contact met me op voor het maken van een afspraak.

Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-48177996 (WhatsApp mag ook) of stuur een mail naar info@renskeloves.nl

 

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn praktijk!

Liefs, Renske


Maak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Personen begeleid door Renske Loves

Ik leerde Cambridge Weight Plan kennen....
Ik leerde Cambridge Weight Plan kennen....
Mannen denken sneller ‘ik kan het helemaal zelf’
Mannen denken sneller ‘ik kan het helemaal zelf’
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten