Renske Loves

Renske Loves Cambridge Weight Plan

Telefoon
0648177996

Adres
Paltz 21
9411 PM Beilen

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Op afspraak aanwezig.
Er is veel mogelijk, gewoon even vragen.

Kosten intakegesprek
€ 25,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Wat ontzettend leuk en goed dat je interesse toont in het Cambridge Weight Plan en in mij als consulent. Hier heb je de eerst stap al gezet!

Ik ben Renske Loves, 37 jaar en woonachtig in Emmen. Nadat ik 15 jaar bij defensie had gewerkt werd het tijd voor een nieuwe missie: Jou begeleiden en (onder)steunen bij het behalen en behouden van je ideale gewicht op een verantwoord, effectief en succesvolle manier met behulp van het Cambridge Weight Plan. Je zelfvertrouwen te vergroten en je weer gemotiveerd, lekkerder en blijer te laten voelen met je eigen ik.

Overgewicht, gewicht verliezen, diëten, afvallen, afslanken en op gewicht blijven zijn tegenwoordig de woorden die je dagelijks hoort! 

Te zwaar zijn of worden is niet altijd een keuze, vaak komt er meer bij kijken. Samen gaan we kijken hoe we jouw “situatie” kunnen aanpakken en wat voor jou het beste programma zou zijn. Dit hoef je niet alleen te doen! Want samen sta je immers sterker. Omdat ik uit ervaring weet hoe moeilijk het is om je overgewicht kwijt te raken en daarna op gewicht te blijven, wil ik jou daar graag mee helpen.

Als onafhankelijk Cambridge Consulent in Beilen ben ik iemand op wie je kunt rekenen, niet alleen tijdens onze wekelijkse afspraken maar ook daarbuiten sta ik 24/7 voor je klaar.

Geloof in jezelf en zet de volgende stap.

Neem contact met me op:

Renske Loves Cambridge Weight Plan

Info@renskeloves.nl

06 - 48 17 79 96

Mijn afslankverhaal

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.