Renate Niewold

'Weer lekker in je vel'

Telefoon
0637270885

Adres
Meeuwerderweg 100
9724 EW Groningen

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Ik ben op wisselende tijden
aanwezig in de praktijk.
Wil je graag een afspraak maken?
06-37270885
renateniewold.cb@gmail.com

Kosten intakegesprek
€ 24,95

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Afslanken en op gewicht blijven met behulp van een verantwoord dieet onder persoonlijke begeleiding?

Mijn naam is Renate Niewold

Sinds 2014 ben ik consulent voor Cambridge in Groningen.

Wat goed dat je de eerste stap hebt gezet om aan je gewicht te werken! Door mijn eigen ervaring met afvallen door middel van het Cambridge dieet weet ik wat het is om verandering in gewoontes en denkpatronen te ontwikkelen. Ik ben zelf herhaaldelijk tegen de spreekwoordelijk lamp aan gelopen tijdens het afslanken en vooral erna. Ik heb bepaalde levenservaring opgedaan waarin ik heb ervaren en geleerd om het weer op te pakken bij tegenslagen. Nog steeds zijn er de verleidingen om toch te kiezen voor 'het lekkere patatje' of toch de hele reep chocola maar op te eten. Inmiddels heb ik geleerd om een eetpatroon te ontwikkelen dat er voor zorgt dat ik op gewicht blijf en dat gun ik jou ook.

Ik geloof dat niemand te zwaar is omdat hij of zij dat graag wil. Bij iedereen zijn er redenen en gebeurtenissen in het dagelijks leven te vinden die er voor zorgen dat we te zwaar worden. Steeds maar weer terugvallen in oude gewoontes en de keuzes maken die we gewend zijn. Waarom maken we die keuze? Dat is nou precies waar ik samen met jou achter wil komen tijdens het volgen van het Cambridge Weight Plan.

Eenvoudig, verantwoord en succesvol afvallen gaat je zeker lukken, maar er voor zorgen dat het een blijvend resultaat is gaat de uitdaging zijn. Dat is precies wat ik graag met je aan wil gaan. Ik coach jou tijdens het Cambridge programma en ondersteun je daarna om op gewicht te blijven. Van verantwoord afvallen naar bewust genieten! Er gaan tegenslagen komen, maar worden dat struikelblokken of leermeesters? Ik zal jou aanzetten tot denken en je af en toe een hersenbreker mee geven om oude gewoontes te doorbreken en ze om te zetten in nieuwe. Ik zal je helpen door mijn eigen dieet ervaringen met je te delen en je te ondersteunen tijdens het afslanken waar nodig. Ik geloof in jou dat je uiteindelijk "weer lekker in je vel' gaat zitten.

Start vandaag en mail me of bel me voor het plannen van een intakegesprek!

renateniewold.cb@gmail.com


Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.


Op dit moment ben ik met zwangerschapsverlof. Je bent van harte welkom bij mijn collega Marscha Brokke.