Prijna Snel

Seven Steps

Telefoon
0651086330

Adres
Kanaalpark 157
2321 JW Leiden

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Ik werk uitsluitend op afspraak.

Kosten intakegesprek
€ 20,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Welkom!

Ik ben Prijna Snel, Cambridge Weight Plan consulent van praktijk Seven Steps in Kanaalpark te Leiden. Samen met het Cambridge Weight Plan en de persoonlijke begeleiding van Seven Steps kom je in maximaal zeven stappen tot een prettiger en gezonder leven. Echt waar, het kan!

'Je gaat je echt weer slanker, beter en zelfverzekerder voelen.'

Mijn hele leven heb ook ik moeite om op een gezond gewicht te komen, en te blijven. Het Cambridge Weight Plan heeft ervoor gezorgd dat ik mij hier niet langer druk om hoef te maken. Tegenwoordig zit ik lekkerder in mijn vel, sport ik - probleemloos - veel meer en heb ik genoeg energie om voor zowel het huishouden als mijn twee zonen te zorgen. 

Heb jij ook steeds moeite om de eerste stap naar een slanker en gezonder leven te zetten? Dan ben je op dit moment op de juiste pagina, want ik kan jou daar zeker bij helpen! Met mijn persoonlijke begeleiding binnen het Cambridge Weight Plan stellen wij, samen, een plan op om te komen tot het door jou vastgestelde doel. Wij gaan er samen voor zorgen dat jij op jouw streefgewicht komt en blijft, en je je weer goed gaat voelen! Bel, bericht of mail mij, en dan hoop ik je graag persoonlijk uit te leggen hoe het allemaal werkt in een intakegesprek. 

Ik hoop je snel te ontmoeten!


Groetjes,

Prijna Snel | prijna@7steps.nl | +31 6 510 863 30Mijn afslankverhaal

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.