Petra Feller

Weight Consultancy

Telefoon
0650733443

Adres
Stuurboord 49
1602 CC Enkhuizen

Klik hier voor een routebeschrijving

Even voorstellen


Welkom bij Weight Consultancy, je gewicht in balans in Enkhuizen en Wervershoof. 

'HET BEREIKEN VAN JOUW DOEL START MET DE BESLISSING OM TE BEGINNEN.'


Voorstellen.

Ik ben Petra Feller, onafhankelijk consulent van het Cambridge Weight Plan. Door mijn eigen ervaring met het Cambridge Weight Plan programma heb ik de missie om u als cliënt te begeleiden bewust keuzes te maken binnen het afslankproces en gewichtsbehoud voor een energieker leven. En een nieuwe levensstijl op te bouwen met de 4 pijlers: voeding, beweging, gedrag en welzijn. Van verantwoord afvallen naar bewust genieten!


Mijn afslankverhaal.

Door het 7-stappenplan met persoonlijke begeleiding bij Cambridge Weight Plan heb ik mijn streefgewicht bereikt. Lees hier mijn afslankverhaal 

Sindsdien gaan mijn man en ik lichter door het leven. Wilt u ook uw streefgewicht bereiken en energieker door het leven? Het is mogelijk met het Cambridge Weight Plan! Ik begeleid u graag naar uw nieuwe levensstijl. Wij zijn overtuigd... U binnenkort ook?


Persoonlijke begeleiding, jij en ik gaan ervoor!

De eerste stap is gezet! Wilt u van uw overgewicht af en daarna overstappen op een nieuwe levensstijl? Met gratis begeleiding! Geef uzelf dan een cadeau voor het leven. Neem dan de tweede stap en bel of mail mij voor een afspraak. De begeleiding is gericht op mijn eigen ervaring en kennis. Samen gaan wij uw overgewicht te lijf. Door de 1 op 1 begeleiding wil ik u motiveren, stimuleren en bewustwording meegeven, om ook na het behalen van uw streefgewicht uw gewicht in balans te houden. De kracht van het Cambridge Weight Plan is dat je verantwoord, onder begeleiding van een consult afvalt en tevens stapsgewijs leert hoe je uiteindelijk verantwoord kunt genieten. Ik help je graag, je staat er niet alleen voor! Samen bekijken we welk Cambridge programma het beste bij u past.

Ik hoop u snel persoonlijk te ontmoeten!


Vriendelijke groeten, Petra Feller

06-50733443 | petra@weightconsultancy.nl

www.weightconsultancy.nl | Facebook | Instagram


Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.