Petra Feller

Weight Consultancy

Telefoon
06 50733443

Adres
Stuurboord 49
1602 CC Enkhuizen

Klik hier voor een routebeschrijving

Even voorstellen


Welkom bij Weight Consultancy, Enkhuizen!

“Je gewicht in balans”

Ik ben Petra Feller, onafhankelijk consulent van Cambridge Weight Plan. Ik ben 38 jaar, samen met mijn man en twee schatten van kinderen wonen wij in het karakteristieke Enkhuizen. Door mijn eigen ervaring met het Cambridge Weight Plan programma heb ik de missie om u als cliënt te begeleiden bewust keuzes te maken binnen het afslankproces en gewichtsbehoud voor een goede gezondheid. Een nieuwe levensstijl op te bouwen met de 4 pijlers: voeding, beweging, gedrag en welzijn.

Door het Cambridge Weight Plan ben ik eindelijk mijn overtollige zwangerschapskilo’s kwijtgeraakt. Lees hier mijn afslankverhaal: https://cambridgeweightplan.nl/clientervaringen/afslankverhaal-consulent/petra-feller. Sindsdien gaan mijn man en ik samen ruim 30 kilogram lichter door het leven. Wilt u ook gezonder en energieker door het leven? Het is mogelijk met Cambridge Weight Plan, of uw streven nu 5, 10, 25 of 50 kilogram is, ik begeleid u graag naar uw nieuwe levensstijl. Wij zijn overtuigd… U binnenkort ook?

De eerste stap is gezet! Wilt u eenvoudig, verantwoord en succesvol van uw overgewicht af en daarna overstappen op een gezondere levensstijl? Met gratis begeleiding? Geef uzelf dan een cadeau voor het leven. Neem dan de tweede stap en bel of mail mij voor een afspraak. De begeleiding is gericht op mijn eigen ervaring en kennis. Samen gaan wij op een eenvoudige en verantwoorde manier uw overgewicht te lijf. Door de 1 op 1 begeleiding wil ik u motiveren, stimuleren en bewustwording meegeven, om ook na het behalen van uw streefgewicht uw gewicht in balans te houden.

Samen bekijken we welk Cambridge programma het beste bij u past. Ik hoop u snel persoonlijk te ontmoeten! Vriendelijke groeten, Petra Feller

06-50733443 | petra@weightconsultancy.nl

www.weightconsultancy.nl  | www.facebook.com/weightconsultancy  | https://www.instagram.com/weightconsultancy/

Het 7-stappenplan met persoonlijke begeleiding.


Maak een afspraak


Personen begeleid door Petra Feller