Paula van der Schaaf

zonderSuikertante

Telefoon
0624726638

Adres
G. Borgesiusplein 15
6821 JA Arnhem

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Dinsdag : 11:00 - 21:00
Woensdag : 11:00 - 21:00
Donderdag : 14:00 - 18:00
Vrijdag : 08:30 - 13:00

Kosten intakegesprek
€ 25,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Anno 2010.......Zuchtend sta ik voor de spiegel…Met de zoveelste broek in mijn handen waarvan ik de knopen niet meer dicht krijg. Leuke kleren ja... maar wel allemaal in maatjes waaraan ik alleen nog maar met weemoed terug kan denken. Niet alleen mijn kleren lijken niet meer bij me te horen, ook mijn lijf past niet meer bij me. Rollen van vetjes op de meest onverwachte plaatsen, zwaar hijgend na een klein fietsritje de bult op, last van mijn knieën en ik merk dat ik zelfs een toevallige flirt vermijd (zie voor het vervolg mijn afslankverhaal met behulp van Cambridge Weight Plan :-).

Vicieuze cirkels…..Het "je niet prettig voelen met je gewicht" heeft natuurlijk te maken met al die ongemerkt kleine beetjes lekkernijen. Gewoon, omdat het gezellig en lekker is, maar soms ook om wat troost te zoeken bij dat wijntje, die chocolade, dat grote bord pasta met zalm (of vul zelf je favoriete lekkernij maar in).

Herkenbaar? Wil jij die verandering aangaan, die maakt dat je die ene flirt niet meer vermijdt? Dat je in de spiegel kijkt en kunt lachen naar jezelf?

Dat kan!!  Want… Cambridge consulent zijn is meer dan alleen maar producten meegeven en roepen dat dan alles vanzelf gaat. Ik sta achter, naast en soms ook vóór je om ervoor te zorgen dat je weer kunt lachen in die spiegel. Betrokken zijn, luisteren, meedenken (én een gezonde dosis humor) zijn de bouwstenen waarmee ik samen met jou aan de slag ga om dit te bereiken.

Wie ben ik?  Ik ben Paula van der Schaaf, woon in het mooie Arnhem (vlakbij park Sonsbeek). Ik heb twee geweldige kinderen en een fantastische partner (de flirt :-), welke ik niet heb laten lopen). Ik werk vanuit huis, makkelijk bereikbaar en meer dan voldoende parkeergelegenheid voor auto en fiets.

Wil je meer informatie of wil je alvast een afspraak inplannen? Je kan me altijd bellen en/of mailen, geen probleem. Mocht ik niet gelijk opnemen (i.v.m.werkzaamheden in de praktijk), spreek dan je naam en telefoonnummer in, zodat ik je dezelfde dag nog terug kan bellen en we samen kunnen kijken wanneer je het snelst terecht kunt.

Ik ga ervoor, jij ook?

Hartelijke groet, Paula van der Schaaf

Info@zondersuikertante.nl / 06-24726638


Mijn afslankverhaal

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.