Nanda Zomer

SILHOUETTE GEWICHTSBEHEERSING

Telefoon
0615001153

Adres
Veilingweg 61
3981 PB Bunnik

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Op Afspraak

Kosten intakegesprek
€ 20,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Silhouette Gewichtsbeheersing

Welkom bij Cambridge Bunnik.

Mijn naam is Nanda Zomer zelfstandig consulente sinds 2010. Ik heb met succes het Cambridge programma gevolgd, en door mijn eigen ervaring en enthousiasme heb ik mijzelf aangemeld om zelfstandig Cambridge consulente te worden, zodat ook ik mensen kan helpen, en dit is gelukt. nieuwsgierig naar mijn afslankverhaal?
(dit kan je terug lezen onder Mijn afslankverhaal).

Voor de meeste mensen is afslanken een grote wens en soms ook noodzakelijk, of je nou veel of weinig wil afvallen iedereen heeft zo zijn eigen redenen. Afslanken en op gewicht blijven is niet zo gemakkelijk! je zal lastige momenten tegenkomen, maar ook mooie momenten. Tijdens het stappenplan zal ik je begeleiden naar je luisteren, tips geven en ondersteunen zodat je je doel kan bereiken en leren dit te behouden.

Tijdens het Intakegesprek bespreken we het stappenplan en kijken we samen in welke stap je kan starten, je krijgt bij mij één op één begeleiding. Maatwerk in jouw eigen stappenplan. Je wordt professioneel gewogen, met deze weegmethode zien we wat er in je lichaam gebeurt. Bij ieder uitgebreid weegmoment krijgt je je meet bon met de resultaten mee naar huis.
 
Voor jou is dit een belangrijke stap en soms ook een emotionele stap.
Als jij er klaar voor bent om deze stap samen met mij te zetten,dan ben je van harte welkom.

Onderaan deze pagina vind je het contact formulier als je deze invult en naar mij toestuurt maken we een afspraak. Uiteraard mag je me ook bellen. 

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk.

Cliënten Portal:

Silhouette maakt gebruik van de cliëntenportal van realcareware.
Na je inschrijving krijgt je een gebruikersnaam en wachtwoord

Het kan zijn dat ik je telefonische oproep niet direct kan beantwoorden, spreek dan mijn voicemail in dan bel ik je snel terug.

Nanda Zomer

Mijn afslankverhaal

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.