Even voorstellen

Heb jij het LEF om aan de slag te gaan met je lijf? Droom jij ervan om meer in balans te komen, zowel lichamelijk als geestelijk? Eindelijk die overtollige ballast kwijt en lekker in je vel?

Ik ondersteun je daar graag bij.

Afvallen door voeding

Als onafhankelijke Cambridge consulent begeleid ik je op het gebied van afvallen door voeding met behulp van de producten uit het Cambridge Weight Plan. Hiermee kun je eenvoudig, verantwoord en succesvol afslanken.

Gewichtsbeheersing met Onwards

We willen graag allemaal gelukkig zijn en lekker in ons vel zitten. Een gezond lichaamsgewicht draagt hieraan bij. Om de dingen te kunnen blijven doen die we zo belangrijk vinden. Heb jij jouw streefgewicht bereikt en wil je niet terugvallen in de jouw bekende valkuilen? Laat mij jou dan helpen met Onwards.

Samen

De kracht van LEF lijf & leefstijl is Samen. Samen met jou maak ik een persoonlijk programma dat bij je past, ondersteunt en helpt om meer in balans te komen. Om gelukkiger te worden met en in je lijf.

Zo werk ik

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek leg ik je graag uit hoe de stappen van Cambridge Weight Plan werken en bekijken we samen wat het meest geschikt is voor jou. We plannen ook iedere keer weer een vervolggesprek in, waar we even kunnen praten over hoe het is gegaan en bekijken we natuurlijk ook meteen het resultaat. Ik ben er als consulent voor jou en wil graag jouw stok achter de deur zijn, je steunen waar ik kan en een luisterend oor zijn.

Heb jij het LEF om aan de slag te gaan? Je bent van harte welkom in mijn praktijk te Culemborg.

Groetjes en graag tot horens,

Monique Hoeflak

info@leflijfenleefstijl.nl ~ 06-12078715

Mocht ik niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen, dan kan je inspreken op de voicemail, een What's App of een e-mail sturen.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!


Maak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Personen begeleid door Monique Hoeflak

Desiré (begeleid door Monique Hoeflak)
Desiré (begeleid door Monique Hoeflak)
Eefje (begeleid door Monique Hoeflak)
Eefje (begeleid door Monique Hoeflak)
Wendela (begeleid door Monique Hoeflak)
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten