Mary Guns

Cambridge Budel en Nederweert

Telefoon
06 29510918

Adres
de Boterbloem 5
6021 LV Budel

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Ik werk van maandag tot en met donderdag, ook in de avonden, enkel op afspraak.

Kosten intakegesprek
€ 25,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Vanaf 4 september 2017 ben ik ook actief vanuit mijn nieuwe praktijk in Nederweert aan het Sint Antoniusplein 21.

Welkom bij Cambridge Budel en Nederweert!
Mijn naam is Mary Guns. Ik woon in het prachtige Brabantse dorpje Budel, dat in het grensgebied ligt van Brabant, Limburg en België. In mijn vrije tijd ben ik het liefst met mijn kleinkinderen bezig en werk ik in de tuin. Ook genieten ik graag van mooie vakanties.

Nadat ik in 2005 zeer succesvol was afgevallen met het Cambridge Weight Plan, wilde ik eigenlijk nog maar één ding: iedereen met overgewicht dat zelfde succes te laten ervaren als ik had mogen ervaren! Dus meldde ik me aan voor de opleiding tot consulent bij Cambridge Weight Plan en in 2006 ging ik als consulent van start in mijn eigen praktijk. Inmiddels ben ik meer dan 10 jaar consulent en heb ik talloze mensen mogen begeleiden naar een gezond gewicht. Wat ik daar mooi aan vind is dat ik mensen letterlijk zie veranderen. Velen vinden hun geluk weer terug, gaan weer stralen en krijgen meer zelfvertrouwen. Daar geniet ik het meest van.

Wat kan ik voor je doen?
Als je niet blij bent met je huidige gewicht dan kan ik je vanuit mijn praktijk in Budel of Nederweert helpen met succesvol afslanken. We spreken samen een doel af. Dat kan een streefgewicht zijn of kleine tussendoelen. Tijdens de (gratis) wekelijkse consulten bespreken we je voortgang. Dat doe ik onder anderen aan de hand van metingen van gewicht, vet, vocht en spiermassa. We stellen het dieet op maat samen op basis van het Cambridge Weight Plan stappenplan. Tijdens het afslankproces sta ik je bij met advies, tips en motiveer ik je om je doel te halen. In de laatste fase van het programa werken we samen naar reguliere voeding toe en help ik je met het loslaten van oude (verkeerde) eetgewoontes en leer ik je een nieuw voedingspatroon aan dat specifiek bij jou past.

Wil jij ook een nieuwe, gezonde en stralende IK ervaren?
Of heb je nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dan kan middels onderstaand formulier of door te bellen met nummer 06-29510918. Je kunt ook alvast mijn facebookpagina liken voor leuke nieuwtjes en tips.

Lieve groet, Mary Guns

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.