Even voorstellen

Welkom

Mijn naam is Martine de Visser, onafhankelijk Cambridge Consulente in Heeswijk-Dinther.

In 2009 heb ik zelf het Cambridge dieet gevolgd en heb hierdoor mijn streefgewicht behaald! Doordat ik zo enthousiast ben over dit dieet heb ik besloten de Cambridge Consulententraining te volgen en deze heb ik afgerond in November 2009.

Ieder jaar is er een her-training zodat je als consulente altijd up-to-date bent en de laatste en nieuwste kennis tot je beschikking hebt. Tevens heb ik eind 2017 mijn opleiding Voedingsleer afgerond, waardoor ik nog meer kennis heb opgebouwd over voeding en wat voeding voor je kan betekenen. Dit komt zeker van pas bij het Stappenplan!

Mocht je meer informatie en/of een (vrijblijvend) gesprek willen met mij, om voor gewichtsverlies te gaan, dan ontvang ik je graag in mijn praktijkruimte. De controle momenten zijn wekelijks en ruim van tijd, ik heb voor iedere cliënt 30 minuten de tijd.

Graag coach ik iedereen positief naar zijn of haar streefgewicht en tevens de begeleiding te geven om dit gewicht te behouden. Daarbij staat je gezondheid natuurlijk altijd voorop en worden tijdens elke afspraak allereerst de meest belangrijke checks gedaan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gewicht, vocht- en vetpercentage.

Indien je meer zou willen weten hierover, kun je mij altijd bellen of mailen.

Tot ziens in mijn praktijk!Maak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Personen begeleid door Martine de Visser

Het verhaal van Liesbeth van Ewijk
Het verhaal van Liesbeth van Ewijk
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten