Marlène Hobo-Hooijmans

Marlène Hobo Body Balance

Telefoon
0627190235

Adres
Parallelweg 15
5321 JA Hedel

Klik hier voor een routebeschrijving

Even voorstellen


Nu ben ik er klaar mee! Het gaat eraf!! Hoor je het jezelf ook zeggen? Ook ik heb het gedacht en gezegd. En wie wil niet verantwoord en succesvol afvallen? Precies: iedereen.

Dankzij een onafhankelijk Cambridge gewichtsconsulente is het me gelukt om succesvol af te vallen. Ik was zo enthousiast over de producten en het resultaat dat ik dacht: Dit zouden meer mensen moeten gaan doen. Met deze gedachte in mijn achterhoofd ben ik opleiding gaan volgen bij Cambridge. Met Cambridge Weight Plan volg je een verantwoord dieet. En je hoeft het niet alleen te doen. Ik ga jou daarbij helpen. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe moeilijk en zwaar het kan zijn. Het is fijn om te weten dat er iemand is die jou door “dik en dun” steunt.

Cambridge Weight Plan heeft verschillende Stappen, waardoor het ook geschikt is voor mensen die iets willen afvallen.

Tijdens een intake gesprek gaan we samen een realistisch doel stellen en een bijbehorende Stap kiezen. Je komt iedere week op controle en als het streefgewicht is behaald gaan we samen aan de slag om dit gewicht te behouden en te leren wat je valkuilen zijn en hiermee om te gaan.

Wil je ook afvallen en op gewicht blijven? Bel me dan. Samen gaan we strijd aan!

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.