Even voorstellen

Welkom bij Beter voor je lijf!
Ik ben Marij en ik ben Cambridge Weight Plan consulent in Oosterhout en Dongen.

Overgewicht: veel mensen praten erover, de kranten staan er bol van en de televisie barst van de programma’s met afvallen of afslanken als centraal thema. Regering en zorgverzekeraars zien het overgewicht als grootste zorg voor de toekomst omdat het veel gezondheidsproblemen veroorzaakt.

Overgewicht is echter niet iets om over te praten….
Overgewicht is een toestand waar je iets aan kunt doen!

Bij Beter voor je Lijf in Oosterhout en Dongen bieden we verschillende mogelijkheden om je overgewicht aan te pakken. Eén van die mogelijkheden is het Cambridge Weight Plan Stappenplan. Als gecertificeerd Cambridge Weight Plan consulent ga ik samen met jou de strijd aan! Afvallen of afslanken is namelijk niet iets wat je alleen hoeft te doen. Door het stappenplan te combineren met mijn coaching en begeleiding, gaan we samen afscheid nemen van jouw overgewicht. Daarnaast begeleid ik je met het ontwikkelen van een nieuwe levensstijl waardoor je de mogelijkheid hebt om je nieuwe gewicht ook permanent vast te kunnen houden!

Wacht niet op de perfecte gelegenheid om te beginnen. Beginnen maakt de gelegenheid perfect! Kies er vandaag nog voor om een begin te maken aan een gezonde, vitale en slanke versie van jezelf! 

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via telefoonnummer 06-25033212, of maak gebruik van de whatsapp functie of onderstaand contactformulier. Uiteraard ben je ook van harte welkom in de praktijk van Beter voor je Lijf in Oosterhout.

Tot snel!
Lieve groet,  Marij RinckMaak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten