Even voorstellen

Leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn consulentpagina! Het is de eerste stap naar een slankere versie van jezelf! Ik ben Mariëlle en ik heb een praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Nuth en Maastricht. Door middel van het Cambridge Weight Plan Stappenplan en mijn 1 op 1 begeleiding help ik mensen naar hun streefgewicht. Vanuit een op maat gemaakt dieet werken we samen naar gezonde, reguliere voeding toe en naar een gezonde levensstijl. Woon je in de omgeving van Nuth of Maastricht en wil je succesvol afvallen? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak. Bel me gerust op telefoonnummer 06-17282856 of stuur een whatsapp bericht. Je kunt ook onderstaand formulier gebruiken. 

Nuttig Bezig

Ik ben Cambridge Weight Plan consulent sinds 2007 en heb daardoor veel ervaring in het begeleiden van mensen naar een gezond gewicht. De afgelopen jaren heb ik veel cliënten uit de omgeving van Nuth en Maastricht zien veranderen. Mijn eigen ervaring met afvallen met het Cambridge dieet heeft daar erg bij geholpen. Ik voel me een bevoorrecht mens om daar een aandeel in te mogen hebben. Mijn passie is om mensen op een leuke manier bezig te laten zijn met hun gezondheid. Niet zomaar een bezigheid, maar Nuttig Bezig. Wat cliënten van Nuttig Bezig en mijn begeleiding vinden kun je hier lezen.

Onwards

Naast mijn Cambridge Weight Plan consulentschap ben ik ook gecertificeerd Onwards Coach. Onwards is de naam van een uniek programma, bedoeld voor mensen die zijn afgeslankt en op gewicht willen blijven. Dit programma staat in het teken van persoonlijke ontwikkeling, het opdoen van dieper inzicht en permanente verandering van levensstijl. Een prachtig traject waarin de beste versie van jezelf centraal staat. Wil je er meer over weten? Klik dan hier.

Succesvol afvallen doen we samen

Afvallen kan iedereen! Maar succesvol afvallen én je streefgewicht vasthouden is een ander verhaal. Daarom is 1 op 1 begeleiding door een ervaren consulent die hetzelfde heeft meegemaakt en jarenlange ervaring heeft in het begeleiden van mensen zo krachtig. Samen gaan we voor jouw persoonlijke doel! Samen zijn we Nuttig Bezig!

Wil je ook weer lekker in je vel zitten? Wil je de stap zetten naar een slankere versie van jezelf? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak. Heb je nog vragen over de 1 op 1 begeleiding, het Cambridge dieet of de kosten? Neem ook dan gerust contact op. Je mag onderstaand contactformulier gebruiken, of mailen naar info@nuttigbezig.nl. Bellen of whatsappen op telefoonnummer 06-17282856 mag natuurlijk ook.

Graag tot ziens in één van mijn praktijken.
Mariëlle Keulen - DerhaagMaak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Personen begeleid door Mariëlle Keulen - Derhaag

Franklin Schrijnemakers
Franklin Schrijnemakers
Marcella
Marcella
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten