Marie-Corine de Groen

Maatje M

Telefoon
06 29592847

Adres
Steenstraat 19
5521 KN Eersel

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Maandag : 08:00 - 21:00
Woensdag : 08:00 - 21:00
Donderdag : 08:00 - 21:00

Kosten intakegesprek
€ 25,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Blijvend slank!

Mijn naam is Marie-Corine de Groen. Ik woon en werk in Eersel en ben getrouwd met Anjo. Zelf ben ik heel eenvoudig en succesvol heel veel gewicht kwijt geraakt tijdens mijn Cambridge 500-programma. Het afslanken ging heel makkelijk! Even niet nadenken over wat ik wel en niet mocht eten en geen calorieën tellen. Het mooie was dat ik zonder bijwerkingen heel snel afviel en enorm veel energie kreeg!

Ik weet zeker dat de kilo’s er door de goede begeleiding van Cambridge niet meer aan zullen komen. Deze begeleiding maakte dan ook het grote verschil met alle andere afslankpogingen die ik daarvoor heb ondernomen.

Mag ik je maatje worden?
Ik voelde me zo goed bij het volgen van het dieet, dat tijdens en na mijn gewichtsverlies heel veel mensen in mijn omgeving enthousiast heb gemaakt, om op deze manier ook af te slanken. Het is super gaaf om mensen te kunnen helpen om zoiets moois te bereiken. Vandaar dat ik geen moment heb getwijfeld om zelf consulent te worden.

Maatje M
In maart 2013 ben ik gestart met mijn bedrijf “Maatje M”. Ik wil ook jou heel graag begeleiden om snel, effectief en verantwoord af te vallen. Samen zoeken we naar een programma binnen het Cambridge Weight Plan dat het beste bij je past. Daarna kijken we samen wat je kan veranderen aan je levensstijl, zodat je het behaalde resultaat ook gaat vasthouden. Maatje M organiseert ook lunchworkshops, bewegings-challenges en VIP-avonden, zodat alle aspecten van afvallen en gewichtsbeheersing voldoende aandacht krijgen. Je kunt het gehele traject rekenen op alle steun van Maatje M. Bij Cambridge hoef je het niet alleen te doen en blijven de kilo’s er echt af!

Wil je meer informatie of wil je binnenkort starten met afslanken?
Je kunt mij bereiken op 06 29 59 28 47.
Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet
Marie-Corine de Groen

Maak een afspraak


Personen begeleid door Marie-Corine de Groen