Marie-Corine de Groen

Maatje M

Telefoon
0629592847

Adres
Steenstraat 19
5521 KN Eersel

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Maandag : 08:00 - 21:00
Woensdag : 08:00 - 21:00
Donderdag : 08:00 - 21:00

Kosten intakegesprek
€ 25,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Blijvend slank!
Mijn naam is Marie-Corine de Groen. Ik woon en werk in Eersel en ben getrouwd met Anjo. Zelf ben ik heel eenvoudig en succesvol afgevallen met het Cambridge 500-programma. Ik vond het een fijn programma! Even niet nadenken over wat ik wel en niet mocht eten en geen calorieën tellen. Tijdens het afvallen kreeg ik ineens veel meer energie!

Ik weet zeker dat mijn verloren gewicht er, door de goede begeleiding van Cambridge Weight Plan, niet meer bij zal komen. Deze begeleiding maakte dan ook het grote verschil met alle andere afslankpogingen die ik daarvoor heb ondernomen.

Mag ik je maatje worden?
Ik voelde me zo goed bij het volgen van het dieet, dat ik tijdens en na mijn gewichtsverlies heel veel mensen in mijn omgeving enthousiast heb gemaakt om ook op deze manier af te vallen. Het is super gaaf om mensen te kunnen helpen om zoiets moois te bereiken. Vandaar dat ik geen moment heb getwijfeld om zelf consulent te worden.

Maatje M
In maart 2013 ben ik gestart met mijn bedrijf “Maatje M”. Ik wil ook jou heel graag begeleiden om verantwoord en effectief af te vallen. Samen zoeken we naar een programma binnen het Cambridge Weight Plan dat het beste bij je past. Daarna kijken we samen wat je kan veranderen aan je levensstijl, zodat je het behaalde resultaat ook gaat vasthouden. Maatje M organiseert ook lunchworkshops, bewegings-challenges en VIP-avonden, zodat alle aspecten van afvallen en gewichtsbeheersing voldoende aandacht krijgen. Je kunt het gehele traject rekenen op alle steun van Maatje M. Bij Cambridge Weight Plan hoef je het niet alleen te doen!

Wil je meer informatie of wil je binnenkort starten met afslanken?
Je kunt mij bereiken op 06 29 59 28 47.
Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet
Marie-Corine de Groen

Mijn afslankverhaal

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.