Marianne Berger

Afslankpraktijk Marianne Berger

Telefoon
06 21418181

Adres
Melafier 9
3831 VR Leusden

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Ik werk van maandag tot en met vrijdag, echter alleen op afspraak.

Kosten intakegesprek
€ 20,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Hartelijk welkom

Wat goed dat je de eerste stap hebt gezet om aan je gewicht te willen werken en wat fijn dat je daarvoor mijn consulentenpagina bezoekt.

Mijn naam is Marianne Berger en ik ben zelfstandig Cambridge consulent voor Leusden en omgeving.

Ik stelde mijzelf een doel: een gezond gewicht bereiken en behouden waar ik mij prettig en gelukkig bij voel. Met behulp van het Cambridge Weight Plan ben ik hier succesvol in geslaagd en dit gun ik jou ook.

Vanuit mijn passie voor mensen wil ik je graag begeleiden in het bereiken van je persoonlijke streefgewicht en de bewustwording van je eetgewoontes om je gewicht in balans te houden.

Door mijn eigen ervaring weet ik wat het is om verandering in gewoontes en denkpatronen te ontwikkelen. Samen gaan we ontdekken welke nieuwe levensstijl het beste bij jou past.

Tijdens de gesprekken luister ik aandachtig naar jouw persoonlijke verhaal omdat ik graag advies op maat wil leveren. We bekijken samen hoe en welk programma voor jou het meest geschikt is en waar jij je fijn bij voelt. Door mijn enthousiasme en positiviteit zul je merken dat je er niet alleen voor staat. Samen gaan we het pad bewandelen om je doel te bereiken.

Geloof in jezelf, je kunt het, je bent het waard.

Verlang jij naar een blijvende, gezonde levensstijl? Zet dan nu de volgende stap en bel of mail me om een intakegesprek te plannen.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk.

Met hartelijke groet,

Marianne

Mijn afslankverhaal

Maak een afspraak


Personen begeleid door Marianne Berger