Maria Commijs

Gezond & JIJ

Telefoon
0641103015

Adres
Louise de Colignystraat 11
7001 GD Doetinchem

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Alleen op afspraak

Kosten intakegesprek
€ 25,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Afvallen met het Cambridge dieet doe je onder begeleiding van een gecertificeerde en gediplomeerde consulent. Welkom op mijn profielpagina, mijn naam is Maria Commijs en met mijn 1 op 1 begeleiding ga ik jou helpen om af te vallen. Wil je direct een vrijblijvende afspraak met me maken, of wil je eerst telefonisch contact bel me dan gerust op via 06 - 41103015

Afvallen in Doetinchem

Na een loopbaan in de zorg, waar ik jarenlang met liefde heb gewerkt, kwam in 2011 een lang gekoesterde wens in vervulling: mijn eigen gewichtsconsulente praktijk. Vandaag de dag heb ik met de praktijk Gezond & JIJ het 1 op 1 dieet van Doetinchem een grote, vaste en tevreden klantenkring opgebouwd in Doetinchem en omstreken.

Afvallen onder begeleiding is effectiever

De laatste jaren ben ik mezelf meer en meer gaan verdiepen in gezonde voeding. Na het behalen van mijn Cambridge Weight Plan certificaat, het diploma voor gewichtsconsulent, diploma hypnotherapeut en het volgen van verschillende coaching trajecten kan ik je op verschillende vlakken begeleiden. Inmiddels heb ik al veel mensen op een verantwoorde wijze geholpen bij het afvallen en het blijven beheersen van hun gewicht. Mijn doel met de coaching is jou te helpen om jezelf beter en zekerder te gaan voelen.

Succesvol afvallen

Twee van mijn cliënten hebben de landelijke finale gehaald van het 1 op 1 dieet van Cambridge Weight Plan Afvaller en Gewichtsbehouder van het Jaar verkiezing. In 2016 Marloes Schokkin en in 2018 Pieter Kappeyne van de Coppello.

Pieter Kappeyne van de Coppello heeft in de landelijke finale gewonnen en is nu afvaller van het jaar 2018!

Wil jij ook afvallen met mijn 1 op 1 begeleiding

Of je nu veel wilt afvallen, een paar vakantiekilo’s of de zwangerschap kilo’s kwijt wilt. Met ondersteuning van het Cambridge Stappenplan, de Cambridge shakes, smoothies, soepen en warme maaltijden (waar je overigens heerlijke recepten mee kunt maken) en mijn 1 op 1 begeleiding ga jij succesvol afvallen. En wie weet sta jij in 2019 te shinen als afvaller van het jaar. Bel me 06 – 41103015 of vul het formulier in en ik bel je zo snel mogelijk terug.

Tot snel!
Maria

Mijn afslankverhaal

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.