Even voorstellen

Welkom bij Gezond op Maat!

Laat ik mij even voorstellen: ik ben Marcia, 41 jaar, geboren en getogen in het mooie Bergen op Zoom, getrouwd met Wesley en trotse mama van Luuk (11 jaar) en Meike (9 jaar). Na veertien jaar jurist in loondienst te zijn geweest, heb ik in 2014 het roer omgegooid en ben ik, na het succesvol afronden van de opleiding, voor mezelf begonnen als Cambridge Weight Plan consulent; een beslissing waarvan ik nog iedere dag geniet!

Met behulp van het Cambridge Weight Plan Stappenplan ga je van gezond, verantwoord afvallen naar bewust genieten. De persoonlijke begeleiding die je daarbij van mij krijgt is hét onderscheidende element. De meeste mensen die willen afvallen, kunnen dat niet alleen. Ik ben er om je te helpen; je staat er niet alleen voor! Omdat ik zelf het Cambridge dieet heb gevolgd om van mijn overgewicht af te raken, weet ik hoe je je voor, tijdens en na het programma voelt en herken ik zowel de lastige als de euforische momenten. Ik neem voor iedereen ruim de tijd en jouw wensen staan altijd centraal. Zo bepaal bijvoorbeeld niet ik, maar jij je streefgewicht. Dat is dus niet een getal op de weegschaal wat volgens de statistieken juist is voor jou, maar een gewicht waarbij jij je prettig voelt en dat bij je past.

Tijdens de wekelijkse consulten doen we niet alleen een weging, maar bespreken we ook uitgebreid hoe het de afgelopen week is gegaan; zijn er valkuilen, verbeterpunten, overwinningen? Verdien je een pluim of heb je een schop onder je kont nodig? Je krijgt het van me! Ik zorg ervoor dat je vrolijk en gemotiveerd de deur uit gaat en dat vind ik het mooiste wat er is.

Start vandaag; bel of mail me voor het plannen van een intakegesprek.
Samen gaan we op weg naar een gezond, slank en fit leven!

Groetjes, MarciaMaak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Personen begeleid door Marcia van den Brand

Cambridge heeft m'n leven veranderd
Cambridge heeft m'n leven veranderd
Met Cambridge en Marcia weer op het juiste pad
Met Cambridge en Marcia weer op het juiste pad
Trucker op streefgewicht
Trucker op streefgewicht
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten