Mandy Knuvers

Aurelia Voeding Coaching & Ontspanning

Telefoon
0628258228

Adres
Eindstraat 50
5151 AE Drunen

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Maandag: 8:30 - 12:00 13:00 - 17:00 18:00 -19:00
Dinsdag: 8:30 -12:00
Woensdag: 8:30 -12:00 13:00 - 16:00
Donderdag: 8:30 - 12:00 13:00 - 18:00
Vr-Za-Zo - Gesloten

Kosten intakegesprek
€ 25,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Ik ben Mandy Knuvers, Cambridge Weight Plan consulent en gediplomeerd orthomoleculair voedingsadviseur. Ik woon in het Brabantse Drunen, gelegen tussen Waalwijk en 's-Hertogenbosch.

Mijn kernwaarden zijn: respect, betrokkenheid, eerlijkheid en flexibiliteit. Ik houd van koken, zingen en een avond naar het theater.

Mijn man (ook Cambridge consulent) en ik hebben sinds 2005 een eigen praktijk en begeleiden mensen met zeer uiteenlopende hulpvragen. Daarnaast schrijf ik een blog met tips en recepten over gezonde voeding: www.puurenlekkerleven.nl

Ik had een hele lange weg te gaan, maar ik heb met behulp van het Cambridge Weight Plan mijn droom verwezenlijkt en mijn streefgewicht bereikt! 
Acht kledingmaten kleiner. Ik had er nog niet eens op durven hopen voordat ik begon. In het jaar na het Cambridge dieet viel ik, door een leefstijlverandering, nog meer af. Dat was te voor mij te dun. Inmiddels zit ik er qua gewicht gezond tussenin. Een gewicht waar ik me goed bij voel en wat prima te handhaven is met goed, gezond en ontspannen eten en leven.

Dit gun ik iedereen en daarom heb ik in de zomer van 2011 besloten mijn werkzaamheden uit te breiden en Cambridge consulente te worden. Ik ben gespecialiseerd in stap 7 zoals wij dat noemen. De stap waarin jij je streefgewicht hebt bereikt en dit dan graag zo wil houden. Ik ga na het Cambridge Weight Plan Stappenplan samen met jou op zoek naar een gezonde leefstijl die goed bij jou past.

Ik heb inmiddels een eigen kookboek uit mogen brengen. Ik ben een enthousiaste deler. Mensen helpen, motiveren en inspireren, is voor mij het mooiste werk op aarde. En nog mooier vind ik dat ik dat mag doen vanuit mijn eigen ervaring.

Hoeveel je ook wilt afvallen…ik begrijp je en wil je graag begeleiden naar je doel en je helpen dit te behouden, omdat ik weet dat het kan. Je hebt maar één lijf en één leven...haal het beste uit jezelf en ga (weer) van jezelf houden! Enthousiast, gemotiveerd en graag een (paar) maatje(s) minder? Bel of mail mij gerust, dan maken we een afspraak voor een intake/kennismakingsgesprek. We gaan samen jouw doel bepalen en kijken welke stap binnen het Stappenplan het beste bij je past. 

Tijdens het programma leer je je kracht en je valkuilen kennen. Je leert 'anders' naar eten te kijken, en gezond (en toch) lekker te leven. Omdat consulten niet worden onderbroken, is het zeer waarschijnlijk dat je mijn voicemail krijgt. Spreek in en ik bel zeker terug!
Mailen heeft de voorkeur: info@praktijkaurelia.nl

Wil je alvast een beetje kennis met me maken? Geef onze Facebook pagina dan jouw vind-ik-leuk.

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.