Mandy Knuvers

Aurelia Voeding Coaching & Ontspanning

Telefoon
0628258228

Adres
Eindstraat 50
5151 AE Drunen

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Maandag : 08:30 - 12:00
13:00 - 17:00
18:00 - 19:30
Dinsdag : 08:30 - 12:00
Woensdag : 08:30 - 12:00
13:00 - 15:00
Donderdag : 08:30 - 12:00
13:00 - 16:00
18:00 - 19:30

Kosten intakegesprek
€ 25,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Ik ben Mandy Knuvers, Cambridge Weight Plan consulent en gediplomeerd orthomoleculair voedingsadviseur. Ik woon in het Brabantse Drunen, gelegen tussen Waalwijk en 's-Hertogenbosch.

Mijn kernwaarden zijn: respect, betrokkenheid, eerlijkheid en flexibiliteit. Ik houd van koken, zingen en een avond naar het theater.

Mijn man (ook Cambridge consulent) en ik hebben sinds 2005 een eigen praktijk: www.praktijkaurelia.nl en begeleiden mensen met zeer uiteenlopende hulpvragen. Daarnaast schrijf ik een blog met tips en recepten over gezonde voeding: www.puurenlekkerleven.nl

Ik had een hele lange weg te gaan, maar ik heb met behulp van het Cambridge Weight Plan mijn droom verwezenlijkt en mijn streefgewicht bereikt! 8 kledingmaten kleiner. Ik had er nog niet eens op durven hopen voordat ik begon. In het jaar na het Cambridge dieet viel ik door een leefstijlverandering, nog meer af. Dat was te voor mij te dun. Inmiddels zit ik er qua gewicht gezond tussenin. Een gewicht waar ik me goed bij voel, en wat prima te handhaven valt met goed en gezond eten en leven.

Dit gun ik iedereen en daarom heb ik in de zomer van 2011 besloten mijn werkzaamheden uit te breiden en Cambridge consulente te worden. Ik ben gespecialiseerd in stap 7 zoals wij dat noemen. De stap waarin jij je streefgewicht hebt bereikt, en dit dan graag zo wil houden. Ik ga na het Cambridge stappenplan samen met jou op zoek naar een gezonde leefstijl die goed bij jou past.

Ik heb inmiddels een eigen kookboek uit mogen brengen. Ik ben een enthousiaste deler. Mensen helpen, motiveren en inspireren, is voor mij het mooiste werk op aarde. En nog mooier vind ik het, dat ik dat mag doen vanuit mijn eigen ervaring.

Hoeveel je ook wilt afvallen……ik begrijp je en wil je graag begeleiden naar je doel en je helpen dit te behouden, omdat ik weet dat het kan. Je hebt maar 1 lijf en 1 leven...haal het beste uit jezelf en ga (weer) van jezelf houden! Enthousiast, gemotiveerd en graag een (paar) maatje(s) minder? Bel of mail mij gerust, dan maken we een afspraak voor een intake/kennismakingsgesprek. We gaan dan samen je doel bepalen en kijken welke stap binnen Cambridge Weight Plan stappenplan het beste bij je past.

Tijdens het programma leer je je kracht en je valkuilen kennen. Je leert 'anders' naar eten te kijken en gezond (en toch) lekker te leven. Omdat consulten niet onderbroken worden, is het waarschijnlijk dat je mijn voicemail krijgt. Spreek in en ik bel zeker terug! Mailen heeft de voorkeur: info@praktijkaurelia.nl

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.