Linda Otter

Cambridge Franeker

Telefoon
0627478053

Adres
Hertog van Saxenlaan 80
8802 PP Franeker

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Op afspraak.
Je kunt bij mij in de praktijk pinnen.

Even voorstellen


Waar een wil is, is een weg

Ben jij klaar met dat overtollige gewicht en wil je graag verder leven in een gezond lichaam waar jij je lekker bij voelt? Ik ben Linda Otter, 37 jaar en een trotse moeder van een prachtige zoon en dochter. Ik begeleid jou graag in het proces van gewichtsverlies en alles wat daarbij komt kijken. Afvallen gaat namelijk niet alleen om kilo’s, maar is ook een fase van bewustwording en verandering van levensstijl.

Doel stellen
Jezelf een doel stellen is niet moeilijk, de weg er naartoe vaak wel. Dat is precies waar ik je graag bij wil helpen! Cambridge Weight Plan is een verantwoord dieet van gezonde voeding in combinatie met maaltijdvervangers. Door het overzichtelijke stappenplan is er voor iedereen een passend programma. Bij iedere stap worden er voedingsmiddelen uit de schijf van vijf toegevoegd. Op deze manier bouw je een gezond eetpatroon op en is de kans kleiner dat de afgevallen kilo’s er na het afronden van het dieet weer bij komen.

Nadat we samen een einddoel hebben bepaald, gaan we ook samen de weg naar dit einddoel bewandelen. Je doet het uiteraard zelf, maar door onze wekelijkse contactmomenten kan ik je steunen waar nodig.

De juiste weg
Met het Cambridge Weight Plan Stappenplan kun je de juiste weg inslaan, van verantwoord afvallen naar bewust genieten. Samen zullen we werken aan jouw doel en dat behouden met een passend eetpatroon en een gezonde levensstijl. Ben je onderweg de weg even kwijt, neem je per ongeluk de verkeerde afslag of wil je toch een andere route? Geen probleem!!! Samen bedenken we een creatieve oplossing om via een omweg weer op de juiste weg te komen en zo alsnog jouw einddoel te bereiken.

Enthousiast geworden? Bekijk hieronder het filmpje over het Cambridge stappenplan


Wat kun je van mij verwachten?
Ben je enthousiast, gemotiveerd en wil je een nieuwe weg inslaan? Bel of mail mij gerust, dan maken we een afspraak voor een intake gesprek. Samen bespreken we jouw doel en bepalen we in welke stap je het beste kunt beginnen. Gedurende het stappenplan zal ik je ondersteunen, motiveren en begeleiden naar je einddoel. Het belangrijkste gevoel dat ik je wil meegeven, is dat je er niet alleen voor staat

En vergeet niet…..waar een wil is, is een weg!

Voor meer informatie mag je me altijd bellen of mailen!
cambridgefraneker@gmail.com
06-27 47 80 53

Ik hoop je snel te zien!

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.