Even voorstellen

Waar een wil is, is een weg

Afvallen is niet makkelijk, maar als het kan op een manier die bij jou past? Ik ben Linda Otter, 38 jaar en trotse moeder van een prachtige zoon en dochter. Ik begeleid jou graag in het proces van gewichtsverlies en gewichtsbehoud en alles wat daarbij komt kijken. Afvallen gaat namelijk niet alleen om gewicht verliezen, maar ook om bewustwording en verandering van levensstijl.

Jezelf een doel stellen is niet moeilijk, we weten allemaal wel wat we graag zouden willen. Maar het doel daadwerkelijk bereiken is vaak lastig. 'Ik wil afvallen' lijkt duidelijk en simpel. Maar ik ben ook op zoek naar de achterliggende gedachte. Het gaat natuurlijk om je gewicht, maar ook om jouw gevoel. Wat wil je eigenlijk echt? Wil je weer zonder moeite traplopen, heerlijk achter je kinderen aanrennen, simpelweg je veters vastmaken of wil je stralen op een bijzondere gelegenheid in die mooie kleren? Iedereen heeft een eigen doel, dat kan ik niet voor je bepalen. Maar wat ik wel kan, is je helpen om dit doel te bereiken en je helpen om daarna ook op gewicht te blijven!

Cambridge Weight Plan
Het Cambridge Weight Plan Stappenplan is een verantwoord dieet van gezonde voeding in combinatie met maaltijdvervangers. Dankzij het flexibele Stappenplan en mijn 1 op 1 begeleiding kan het Cambridge dieet helemaal op jou worden afgestemd, zodat je hoe dan ook jouw doel kunt bereiken.

Neem gerust contact op als je vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een intakegesprek. Dan gaan we samen bekijken welke Stap van het Cambridge Stappenplan het beste bij je past. Het belangrijkste gevoel dat ik je wil meegeven, is dat je er niet alleen voor staat!

Ik hoop je snel te zien!
Linda OtterMaak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Personen begeleid door Linda Otter

Je doet het tenslotte voor jezelf en niet voor een ander
Je doet het tenslotte voor jezelf en niet voor een ander
Het voelde zo fijn toen mijn kleren te groot werden
Het voelde zo fijn toen mijn kleren te groot werden
Mijn dochters verbazing toen we naar de sauna gingen was het leukst
Mijn dochters verbazing toen we naar de sauna gingen was het leukst
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten