Joyce van Staveren-Burke

Leefstijl en meer

Telefoon
0622222509

Adres
Kamperfoeliestraat 29
7621 VT Borne

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Dagelijks geopend op afspraak!

Kosten intakegesprek
€ 25,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Welkom, ik ben Joyce van Staveren, 48 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen. Net als zo veel mensen kampte ik al enige tijd met overgewicht. Na twee zwangerschappen en een druk gezinsleven was mijn gewicht enorm gestegen.

Het overgewicht zat me in de weg, ik was er helemaal klaar mee! Eerst heb ik nog tijdje aangerommeld, maar niet veel later heb ik de knoop doorgehakt en ben ik gestart.

Afslanken is voor veel mensen een gevoelig onderwerp. Omdat ik zelf ervaringsdeskundige ben kan ik je steunen en motiveren op de moeilijke momenten. De eerste dagen kunnen wat zwaar zijn maar daarna, geloof het of niet, wordt het makkelijker. En dat motiveert enorm om door te gaan.

Ik zeg niet dat er geen moeilijke momenten zullen zijn, maar als je een duidelijk doel voor ogen hebt dan gaat het zeker lukken. Graag wil ik je helpen, niet alleen tijdens het afslanken maar ook daarna. Naast dat ik al jaren Cambridge Weight Plan consulent ben, ben ik ook een gecertificeerde Onwards Coach. Regelmatig geef ik een workshop of cursus van Onwards. Een workshop of cursus van Onwards brengt valkuilen in je huidige leefpatroon naar boven en biedt je emotionele, mentale en fysieke handvatten. Want het behaalde resultaat behouden is natuurlijk wat we allemaal graag willen!! Je bent welkom in mij praktijk in Borne en Hengelo.

Hopelijk tot snel!

Vriendelijke groet,

Joyce van Staveren

Mijn afslankverhaal

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.