John IJben

Cambridge Kampen & Genemuiden

Telefoon
06 45230266

Adres
P.Julianastraat 23a
8281 CK Genemuiden

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Bel voor een afspraak
06-45230266/06-53444871

Kosten intakegesprek
€ 25,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Van harte welkom!

Onze namen zijn John en Nancy IJben, en per 1 januari 2009 onafhankelijk Cambridge Consulenten in Kampen/IJsselmuiden,Genemuiden en omgeving.

Zelf heb ik in 2008 het Cambridge dieet gevolgd en ben behoorlijk afgevallen. Mijn man heeft het Cambridge dieet ook gevolgd en heeft zijn streef gewicht bereikt.

Mede dankzij de juiste en goede begeleiding van onze eigen consulent is het ons gelukt en helpen wij ander cliënten om ook hun doel te bereiken.

Cambridge stappenplan:

Nancy:

Zelf vind ik het Cambridge dieet fantastisch! En nu is het mijn beurt om dit op een goede en verantwoorde manier over te brengen aan andere mensen en ze hierbij te begeleiden. Ik weet zelf heel goed wat het dieet inhoud en wat het resultaat is en dat wil ik andere echt niet onthouden. Ik kijk weer in de spiegel, heb een lach om mijn gezicht, neem alle complimentjes aan en sta uren voor mijn kledingkast omdat ik allemaal leuke kleren heb gekocht en elke dag weer wat anders aan kan ipv mijn oude grote kloffie.

John:

Het Cambridge dieet heeft voor mij meer mogelijk gemaakt dan ik heb durven te dromen. In ben inmiddels bijna 10 jaar verder blijf op gewicht. Op dit moment kan ik makkelijker bewegen en mijn conditie is verbeterd . Ik loop regelmatig 10 km en dat had ik eerder nooit gekund .Vol passie vertel ik dan ook graag aan jouw waarom ik denk dat het stappenplan ook iets voor jouw kan betekenen.

Het stappenplan bestaan uit 7 belangrijke fase:

Stap 1: total reset

Stap 2: back to basic

Stap 3: basic +

Stap 4: in between

Stap 5: hi five

Stap 6: in the mix

Stap 7: my life

Afgelopen jaren hebben wij 3 finalisten van het Cambridge 500 programma en de gewichtsbehouder van het jaar mee naar Engeland mogen nemen:

Karolien Last is gewicht behouder van 2013 geworden van Nederland.

Jarno Plette viel ook goed  af en behaalde de tweede plaats

Luber van de weg  is gewichtsbehouder geworden en heeft zijn levensstijl geheel aangepast.

Met het behalen van deze overwinning kunnen we wel stellen dat het Cambridge stappenplan icm bewegen en voeding een verantwoordelijk dieet is en wij als consuleten en zeker ten alle tijden voor zullen gaan om een cliënt zijn of haar ideale gewicht te kunnen behalen.

Lees hier meer over op onze website www.cambridgekampen.nl

Wilt u meer informatie over dit dieet?

Neem dan contact met ons op dan maken we samen een plan zodat wij u goed kunnen informeren.

Locatie Kampen Industrieweg nr 5-f 8263 AA Kampen

Locatie Genemuiden Paramedische Centrum PR.Julianastraat 23a 8281 CK ( naast de apotheek de Steenpoort praktijk ruimte nr 2)

06-45230266

cambridgekampen@ziggo.nl

Mvg

John & Nancy IJben


Maak een afspraak


Personen begeleid door John IJben