Jeanine Safdi-Verderosa

SaVe Fit in Control JD Safdi-Verderosa

Telefoon
0648056190

Adres
Weerselostraat 1
5036 BE Tilburg

Klik hier voor een routebeschrijving

Kosten intakegesprek
€ 25,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Welkom op mijn persoonlijke pagina!
Wat leuk dat u mij gevonden heeft. Ik ben Jeanine Safdi-Verderosa en ik woon samen met mijn lieve man en twee heerlijke kinderen in de wijk Reeshof in Tilburg. Ik hou van fietsen, wandelen en geniet elke dag van het werk dat ik doe.

Ik heb zowat elk dieet geprobeerd en Cambridge Weight Plan is het eerste dieet dat ook echt heeft geholpen! Fijn om weer te shoppen in normale trendy winkels! Wat een fantastisch gevoel! Tijdens mijn eigen afslanktraject heb ik ontzettend veel steun gehad aan mijn Consulente. Ik genoot erg van de resultaten die ik boekte en merkte al snel dat ik ook graag andere mensen zou willen begeleiden met Cambridge Weight Plan. Daarom ben ik in 2013 consulent geworden van Cambridge Weight Plan.

Wat kan ik als consulent voor u doen?
Als ervaringsdeskundige, erkend Onwards Coach en Gewichtsconsulent begeleid ik u graag naar uw gewenste resultaat. En misschien nog wel belangrijker: u krijgt waardevolle tips om uw nieuwe gewicht te behouden! Als ervaringsdeskundige ken ik de valkuilen van het afslanken, maar ook de voordelen en de successen ervan. Met mijn heldere, doelgerichte en gepersonaliseerde begeleiding help ik u om uw streefgewicht op effectieve en verantwoorde manier te bereiken. Samen gaan we van diƫten naar gezond eten!

Contact
Wilt u ook weer naar een slankere ik? Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Dat kan telefonisch op het nummer 06-48056190, of via het formuliertje dat onder de recensies staat.

Lieve groet, Jeanine.

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.