Even voorstellen

Welkom! Wat goed dat je de eerste stap hebt gezet op weg naar verantwoord afvallen en een gezonde levensstijl! Ik zal me even voorstellen: mijn naam is Jeanine Hessels en ik heb een Cambridge Weight Plan praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing genaamd ‘OM JOU’ in Ommen. Ik woon samen met mijn partner en heb twee zoons. Na 14 jaar gewerkt te hebben als hulpverlener in de Forensische psychiatrie, ben ik gestart als zelfstandig Cambridge Weight Plan consulent. Het is mijn passie om mensen te begeleiden en coachen op weg naar een nieuwe, gezonde levensstijl. Ik krijg er energie van om mensen met een glimlach op hun gezicht mijn praktijk uit te zien lopen. Ik gun jou dit ook! 

De eerste en moeilijkste stap naar een nieuw leven, is de stap uit je oude leven.


De eerste stap naar een gezonde levensstijl

Ineens denk je: “Nu is het genoeg, zo kan het niet langer!” Je baalt van jezelf en je bent er helemaal klaar mee. Je wilt graag afvallen op een verantwoorde en gezonde manier, maar je weet niet waar je moet beginnen. Ik kan je vertellen dat je de eerste, belangrijke stap al hebt gezet door mijn pagina te bezoeken. Omdat ik zelf succesvol ben afgevallen met behulp van het Cambridge Weight Plan dieet en ik weet als geen ander welke valkuilen je allemaal kunt tegenkomen op weg naar jouw ideale gewicht. Als ervaringsdeskundige weet ik precies hoe je je voelt en wat je allemaal doormaakt op de weg naar gezonde levensstijl. Toen ik mijzelf op een foto bijna niet meer herkende, ben ik zo geschrokken en was voor mij de maat vol: ik was vastbesloten om af te vallen. Ik heb direct een afspraak gemaakt met een consulent in de buurt en ben gestart met het Cambridge dieet.

Als ik erop terugkijk ben ik nog altijd blij dat ik die stap heb gezet, anders had ik me nooit zo energiek en zelfverzekerd gevoeld als nu. Ik ben blij dat ik weer energie heb om te sporten en daarnaast heb ik gelukkig geen last meer van pijnlijke gewrichten.


Afslanken in Ommen, waar het draait OM JOU

Uit eigen ervaring weet ik dan ook dat je verschillende hobbels zal tegenkomen en het niet altijd even gemakkelijk zal zijn, maar met de juiste persoonlijke begeleiding gaat het zeker lukken om op een verantwoorde manier af te vallen en toe te werken naar een gezonde levensstijl. Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je er alleen voor staat; ik ben er voor jou tijdens het hele proces. Ik ben jouw motivator en jouw ‘stok achter de deur’ wanneer je het nodig hebt. We maken samen een plan om ervoor te zorgen dat je jouw uiteindelijke doel gaat behalen; jouw ideale gewicht. Samen gaan we van verantwoord afvallen naar bewust genieten. Ik help je graag!Wil je ook weer lekker in je vel zitten en weer kunnen stralen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-51915312 (WhatsApp mag ook) of stuur een mail naar omjou.cwp@gmail.com

Hopelijk tot snel bij mij in Ommen!

Lieve groet, Jeanine
Maak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Personen begeleid door Jeanine Hessels

De huisarts stelde een maagverkleining voor, en ben ook wel bij een diëtiste geweest, maar hou zelf graag de touwtjes in handen met begeleiding als ik die nodig ben
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten