Even voorstellen

Welkom op mijn consulentpagina!

Ik zal mezelf even voorstellen:

Mijn naam is Irene Prins en ik ben in 1962 geboren in de Noordoostpolder. De meeste tijd van mijn leven heb ik gewoond in Drenthe en Groningen, maar ik heb Nederland ook een keer verlaten en 4 jaar in Nieuw-Zeeland gewoond. Sinds januari 2018 ben ik weer terug in Nederland en sindsdien ben ik een nieuwe praktijk in Jipsinghuizen (Sellingen) gestart.

Tweede keer consulent

Van 2010 tot 2014 ben ik Cambridge consulent geweest in Stadskanaal. Voor mijn grote (jeugd)liefde ben ik verhuisd naar Nieuw-Zeeland. Daar wilde ik ook graag  Cambridge Weight Plan op de kaart zetten, maar dat zou betekenen dat ik distributeur moest worden en niet zelf mensen kon begeleiden om hun streefgewicht te behalen. Uiteindelijk heb ik gewerkt als verzorgende en kok in een verzorgingshuis voor ouderen.

Mijn passie is mensen met overgewicht te begeleiden naar hun eigen streefgewicht. Iemand heeft zijn/haar doel bereikt als hij/zij lekker in zijn/haar vel zit.

Van emotie-eten weet ik alles en jojo’en kan ik als de ‘beste’. Ik weet hoe het moet, maar ik weet nog beter hoe het niet moet. Gelukkig ben ik nu op de goede weg om mijn gezonde gewicht weer te behalen en nu voorgoed!

Wil jij ook gewicht verliezen en lekkerder in je vel zitten?

Wil jij ook een programma op maat volgen om jouw doel te halen?

Wil jij ook nazorg om op jouw behaalde gewicht te blijven?

Is dit jouw moment? Ben je er nu klaar voor?

Maak dan nu een afspraak met mij!

Ik help je graag!

06-2503 5555

CWireneprins@outlook.com


Maak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten