Henrieke Jonker

Slim2gether

Telefoon
0640816345

Adres
Friesestraatweg 213d
9743 AD Groningen

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Ik ben op wisselende tijden aanwezig in de praktijk.
Wil je een afspraak maken?
Bel mij dan: 06-40 81 63 45
of mail: slim2gether@gmail.com

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Ben jij er klaar voor??                  

Een nieuwe start!

  • Op naar een nieuwe gezonde leefstijl, onder mijn begeleiding.
  • Het Stappenplan van Cambridge Weight Plan is flexibel en helpt jou afslanken op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus.
  • Met de hulp, adviezen en coaching van mij wordt het voor jou mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen.
Welkom bij Slim 2gether.       

Ik ben Henrieke Jonker, getrouwd en trotse moeder van 3 kinderen. Wat leuk dat je geïnteresseerd ben in het Cambridge programma. 

Ik mag cliënten begeleiden vanuit mijn praktijk aan de Friesestraatweg 213d in Groningen (de 4e verdieping is bereikbaar met zowel de trap als met de lift) en ik heb een mooie praktijkruimte bij “Meijster Beauty” in Uithuizermeeden. 

Zoals de naam van mijn praktijk al aangeeft, 2gether, wil ik samen met jou een belangrijke weg in slaan. Slim betekent Slank… dus samen slank.              

Je hebt gekozen om op de Cambridge site te kijken. Wat heeft jou hier gebracht?

  • Zwaar overgewicht?
  • Overblijfsel van je zwangerschap wat niet weg wil?
  • Zat van het jojo-en?
  • Matig overgewicht, maar toch het moeilijkst wat er af gaat?

Dan ben je hier op het goede adres!

Ik had ook overgewicht, met als gevolg dat ik last kreeg van mijn knieën en enkels. Elke dag de extra's meeslepen valt niet mee. Daarom ben ik blij dat ik de stap heb gezet, om het voor eens en altijd kwijt te zijn, onder goede begeleiding en coaching. En wat is dat een heerlijk gevoel!

Ik weet dus wat het is om een eerste stap te zetten. Ik hoop dan ook dat ik jou mag coachen tot aan jouw streefgewicht. En dat niet alleen. Ik wil met jou ook toewerken naar een gezonde levensstijl. Samen gaan we ervoor.

De eerste stap is al gezet, je hebt informatie gezocht en gelezen op deze site, de tweede stap is niet zo heel ver van je verwijderd. Pak je telefoon of stuur mij een mail om een intakegesprek in te plannen.

Aangezien ik een praktijk heb in Groningen en in Uithuizermeeden, is het voor mij makkelijk als je erbij vermeldt vanuit welke praktijk je wilt worden begeleid.

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.