Hanneke Neuhaus-van der Ent

Slank met Han

Telefoon
0628202631

Adres
Schildhof 5
6852 TD Huissen

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Maandag t/m Vrijdag
(ook in de avond)

Kosten intakegesprek
€ 25,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Welkom, leuk dat je mijn pagina bezoekt! Wat goed dat je de eerste stap hebt gezet om af te vallen! Ik zal me even kort voorstellen: ik ben Hanneke Neuhaus en ik ben onafhankelijk Cambridge Weight Plan consulent. Ik begeleid cliënten naar een gezond gewicht vanuit mijn praktijk in Huissen. Met behulp van mijn 1 op 1 begeleiding en het Cambridge Weight Plan Stappenplan zorg ik ervoor dat cliënten op een verantwoorde manier hun streefgewicht bereiken. Wil jij ook je ideale gewicht bereiken en woon of werk je in de omgeving van Huissen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Je kunt onderstaand formulier invullen of een mail sturen naar info@slankmethan.nl Wil je liever bellen of een whatsapp bericht sturen? Dat kan natuurlijk ook, mijn telefoonnummer is 06-28202631.

Slank met Han

Vanuit mijn praktijk Slank met Han help ik cliënten om hun ideale gewicht te bereiken met behulp van mijn 1 op 1 begeleiding en het Cambridge Weight Plan Stappenplan. Als ervaringsdeskundige kan ik me goed verplaatsen in mijn cliënten en weet ik als geen ander hoe vervelend het kan zijn als je je niet happy voelt. Bij Cambridge Weight Plan zijn we ervan overtuigd dat een goede begeleiding van essentieel belang is binnen het proces van afvallen. We mogen onszelf daarom ‘Hét 1 op 1 dieet van Nederland’ noemen. We stellen met behulp van het Cambridge Weight Plan Stappenplan een dieet samen die volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Ik begeleid je graag in het proces van verantwoord afvallen naar bewust genieten en zorgen we er op deze manier voor dat jij straks weer lekker in je vel zit! Je kunt hier lezen wat mijn cliënten vinden van mijn persoonlijke begeleiding. 

Afvallen doen we samen!

Natuurlijk sta je er niet alleen voor, afvallen doen we immers samen! Samen gaan we de volgende stappen zetten om op een verantwoorde manier af te vallen en een goede balans te vinden je eetpatroon. Tijdens het intakegesprek neem ik uitgebreid de tijd voor je om een speciaal voor jou op maat gemaakt dieet samen te stellen. Of je nu veel of weinig gewicht kwijt wilt, samen gaan we de strijd aan! Het zal zeker niet altijd gemakkelijk zijn, maar ik ben er om jou hierin te ondersteunen en ervoor te zorgen dat je het gaat volhouden. Ik ben jouw motivator en ik geef je alle tips en adviezen die je nodig hebt en zelfs heerlijke gezonde recepten! Zo werken we toe naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. 

Klaar voor de volgende stap?

Ben je klaar voor de volgende stap naar een slankere jij? Wil je je straks zelfverzekerder voelen en weer kunnen stralen? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-28202631 (whatsapp mag ook) of stuur een mail naar info@slankmethan.nl.

Graag tot ziens in mijn praktijk!
Liefs, Hanneke

Mijn afslankverhaal

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.