Fennie Mennega

Fennie's Lijn

Telefoon
0615572804

Adres
Boven Westerdiep 170
9641 LM Veendam

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Maandag: Op afspraak
Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: 8.50 - 21.00
Donderdag: 8.50 - 13.30
Vrijdag: 8.50 - 11.00

Buiten deze tijden om ben ik via telefoon, app en mail bereikbaar, ook in de avond.
Ik gebruik de cliëntenportal van RCW. Hierdoor is het mogelijk dat een bestaande account van een andere consulent naar mij verhuisd kan worden.

Kosten intakegesprek
€ 25,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Wat leuk dat je interesse hebt om te willen afvallen met het Cambridge Weight Plan. Welkom op mijn pagina en fijn dat ik mezelf aan jou mag voorstellen.

Enorm overgewicht heb ik nooit gehad. Wel werd ik gaandeweg steeds een beetje zwaarder totdat de maat vol was en de knop om ging! Door het volgen van Cambridge Weight Plan ben ik verantwoord gewicht verloren en sindsdien voel ik mij weer energiek, zelfverzekerd en is mijn eigen IK terug! Mijn naam is Fennie en sinds 1 april 2017 onafhankelijk consulent van Cambridge Weight Plan in mijn eigen praktijk "Fennie's Lijn" in Veendam.

Waar ik, door mijn eigen ervaring, sindsdien stellig in geloof is dat Cambridge Weight Plan geschikt en effectief is voor iedereen, ongeacht of je nu een beetje, redelijk wat of misschien wel heel veel gewicht kwijt wil. De kracht van Cambridge Weight Plan is dat je verantwoord, onder begeleiding van een consulent afvalt en tevens stapsgewijs leert hoe je uiteindelijk bewust kunt genieten!  

Is jouw maat ook vol? Baal je van jezelf? Wil je weer die leuke kleren aan die al heel lang onderin de kast liggen? Wil je weer actiever kunnen zijn? Met andere woorden; is JOUW knop om?

Dan is het Stappenplan jouw antwoord! We stippelen voor jou de juiste route uit zodat jij gezond, verantwoord én succesvol gaat afslanken. Samen gaan we hier doorheen en ik help je waar ik kan!

Waar ik voor sta is enthousiasme, eerlijkheid, nuchterheid en gedrevenheid. Wat je van mij kan verwachten is dat ik jou met deze 4 eigenschappen zal begeleiden, adviseren, motiveren en ondersteunen om je doel te halen. Een essentieel aspect van de begeleiding is om je bewustwording mee te geven van je leefstijl en indien nodig inzicht over jezelf. Mijn visie is dat simpelweg gewicht verliezen niet zo moeilijk is en dat je echte uitdaging ligt in het (h) erkennen van je triggers waarom je eet, wat je valkuilen zijn en hoe deze te veranderen. Als je hiervoor openstaat dan pas ben je in staat om je gewicht in balans te houden waardoor een jojo-effect verleden tijd is. Een belangrijk onderdeel is dan ook het nazorg-traject waarbij je langere tijd nog een steuntje in de rug ervaart als je het allemaal weer zelf mag doen.

Spreekt dit je aan? Dan gaan wij samen voor de uitdaging. Wacht niet langer en kies nu voor jezelf!

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel of app mij. Krijg je de voicemail; spreek deze in en ik bel je binnen 24 uur terug. Of reageer via onderstaande blok.

Samen halen we de eindstreep want je staat er niet alleen voor!

Cambridge Weight Plan Veendam "Fennie's Lijn"

Mijn afslankverhaal

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.