Demet Akdogan

W8control

Telefoon
0628617480

Adres
De Gors 20
7609 DV Almelo

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Ik ben dinsdag, woensdag en vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur geopend op afspraak.

Kosten intakegesprek
€ 25,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Welkom op mijn persoonlijke pagina “W8control”.

Mijn naam is Demet Akdogan, Ik ben 38 jaar, getrouwd, trotse moeder van een zoon en een dochter en woonachtig in Almelo (geboren en getogen).

Nadat ik zelf het Cambridge Weight Plan 500 (Cambridge dieet) met een geweldig resultaat heb weten af te ronden, was ik er zeker van. Dit was de ideale aanvulling op mijn wensen voor een nieuwe uitdaging. Ik was zo enthousiast geworden over het Cambridge dieet dat ik cursussen en trainingen heb gevolgd, zodat ik andere mensen, die ook te kampen hebben met overgewicht, kan helpen hun streefgewicht te bereiken en, belangrijker nog, te behouden. Ik wil heel graag mijn ervaring (zie “mijn afslankverhaal”) aan je overbrengen en je begeleiden en coachen bij het afvallen.

Cambridge Weight Plan is een eenvoudige, verantwoorde en succesvolle manier om van je kilo’s af te komen. Natuurlijk kun je van mij verwachten dat ik je alle steun, begeleiding en motivatie zal geven.
Ik streef ernaar middels Cambridge Weight Plan de mensen om mij heen een gezondere leefstijl aan te leren. Ik bied mijn cliënten een meerwaarde door o.a. het leven van mensen met overgewicht zinvol te verbeteren met effectieve producten en begeleiding, ondersteuning en coaching.

Ik wil je graag feliciteren. Door mijn pagina te bezoeken heb je al de eerste stap naar de goede richting gezet. Nu stap 2, die jij zult moeten maken. Start een nieuw, slanker en gezonder begin.

Bel, app of mail mij voor het maken van een afspraak. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk.

Hopelijk tot snel!
Demet Akdogan

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.