Daphne-Chantal Zanoli

Praktijk Afslankcoach

Telefoon
036 5374970

Adres
Dagobertstraat 12
1336 ZD Almere

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Maandag : 12:00 - 19:00
Dinsdag : 09:30 - 18:00
Woensdag : 09:15 - 12:00
Donderdag : 13:00 - 18:00
Vrijdag : 09:15 - 17:00

Kosten intakegesprek
€ 25,00

Betaalmethoden
U kunt hier pinnen

Even voorstellen


Dag, ik ben Daphne-Chantal, aangenaam. Cambridge consulente voor Almere en omstreken. De afgelopen 12 jaar heb ik vele mensen mogen begeleiden naar een gezonder gewicht. Mijn doel is dat je daarna zelf op een voor jou prettige en haalbare manier op gewicht blijft. Je krijgt van mij handvatten om je ongezondere gewoonten blijvend te veranderen. Een nieuwe levensstijl en eetpatroon te kiezen die werkt voor jou. Ook op langere termijn.

Je krijgt begeleiding van een professional, maar ook van een ervaringsdeskundige. Ook ik weet wat het is om niet lekker in je vel te zitten. Heb herhaaldelijk de strijd tegen de kilo's gevoerd. Het was een hobbelig pad, met veel confrontaties met mezelf. Ik was op zoek, misschien wel simpelweg naar mij(n)Zelf. Wie was ik nou eigenlijk behalve moeder, dochter, (ex)partner en vriendin? Ik was er maar druk mee, met de rollen die ik speelde - soms met verve, soms wat minder vloeiend. De zoektocht naar wie ik zelf ben, had daar niet veel mee te maken. De oplossing zat binnenin mij verscholen. Het enige wat ik hoefde te doen was eerlijk te zijn tegen mezelf..

Daar was en is moed voor nodig. Maar ik weet ook: sindsdien voel ik me gelukkiger en meer mezelf. Bevrijd van die ballast. Ik voel me gezonder, fitter en energieker. Happy met mezelf. Dat gun ik jou ook.

Daarom wil ik je graag helpen, inspireren en motiveren om jouw ideale gewicht te bereiken én te behouden. Want wat ik kan, kan jij ook!

Kies voor afvallen nieuwe stijl:

Mix & Match met voeding + Gratis coaching door een ervaren levensstijl coach =

Voor een blijvend resultaat

De eerste stap naar een gezondere levensstijl heb je al gezet door deze website te lezen.
Stap 2 is een (online) afspraak maken.
 Vanaf dat moment sta ik aan je zijde en zal ik je voorbereiden, informeren, adviseren, motiveren en inspireren. Je staat er niet alleen voor!

Er is ook een mobiele app om meteen online een afspraak te maken:

 • Algemene uitleg
 • Android
 • Iphone

 • Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  Als je op eenvoudige, verantwoorde wijze weer lekker in je vel wilt zitten en energieker wilt worden én blijven, dan is het Cambridge Stappenplan de oplossing voor je. Samen nemen je persoonlijke situatie door, bespreken we je wensen en maak ik samen met jou een plan op maat. Bel of mail gerust voor meer informatie.
  Je kunt hier direct zien wanneer je een kennismakingsgesprek kunt inplannen. Uiteraard krijg je eerst de gelegenheid al je vragen te stellen, en nemen we je evt. medische situatie door voordat je besluit of je het Cambridge Stappenplan wilt gaan volgen.
  Ik zal je eerlijk advies geven, steunen, motiveren & inspireren. Alles om je te helpen jouw doel te bereiken én te behouden.

  De combinatie van jezelf anders gaan voeden plus persoonlijke coaching kan het verschil maken.
  Ik hoop je gauw te mogen ontmoeten!

  Daphne-Chantal

  Maak een afspraak

  Alle velden zijn verplicht.