Even voorstellen

Wat goed dat u de eerste stap hebt genomen informatie te zoeken over het Cambridge Weight Plan.

Mijn naam is Christi Kuiper, ik ben geboren in 1974 en woon met mijn man, onze 2 jongens en hond in het Duitse Laar net over de grens bij Coevorden.

In 2011 ben ik zelf met behulp van het Cambridge Weight Plan en onder begeleiding van een Cambridge consulent vele kledingmaten ' gekrompen'; dat is natuurlijk in alle opzichten een enorme verandering. Alleen bijvoorbeeld al het shoppen, in plaats van altijd naar de grote maten speciaalzaak kan ik nu kleding kopen in iedere winkel. Hoe heerlijk en vooral ook makkelijk is dat!

Door mijn eigen ervaring met het Cambridge Weight Plan ben ik zo enthousiast van geworden dat ik eind 2011 heb besloten om mijn commerciële buitendienst-functie in de cosmeticabranche op te zeggen en mijn eigen Cambridge Weight Plan praktijk in Coevorden te starten, zodat ik andere mensen kan helpen om onder mijn begeleiding af te slanken met behulp van het Cambridge Weight Plan Stappenplan.

Ik geniet iedere dag in mijn praktijk van alle verhalen, enthousiaste cliënten en de diversiteit aan mensen die ik mag begeleiden, zowel mannen als vrouwen in zeer uiteenlopende leeftijden. Het is zo waardevol dat ik als consulent daar mijn steentje aan mag bijdragen door middel van mijn coaching. Zodra het gewenste gewicht is bereikt help ik je ook met het aanleren van een gezond eetpatroon en blijf je nog naar behoefte op na-controles komen. Ik sta je graag bij tijdens, maar zeker ook na het afvallen, omdat ik als geen ander weet dat afvallen vaak best wel lukt, maar dat het daadwerkelijk op gewicht blijven een nog veel grotere uitdaging is. 

Inmiddels heb ik sinds 2012 heel veel mensen succesvol mogen begeleiden in mijn praktijk in Coevorden en ben ik na de zomer van 2018 mijn tweede praktijk gestart in Klazienaveen zodat ik nog meer mensen kan coachen en helpen met afslanken en het aanleren van nieuwe gewoontes.

Kortom, ongeacht uw leeftijd (minimale leeftijd 16 jaar) en of u een beetje of misschien wel heel veel wilt afslanken, ik begeleid u met veel passie, vakkennis en plezier. Spreekt dit u aan of wenst u meer informatie? Bel of app mij gerust op nummer 06-53920768 of per mail christi-kuiper@live.nl


*Hieronder het afslankverhaal van Saskia, ze is in 2013 onder mijn begeleiding afgeslankt en was, 6 jaar later, in september 2018 finalist in de Cambridge 'Afslanker van het Jaar verkiezing'. Ik ben erg trots dat een gewichtsbehouder uit mijn praktijk 1 van de 12 landelijke finalisten was.Na het behalen van je streefgewicht met behulp van het Cambridge Weight Plan kan je nog steeds een afspraak bij me maken voor de begeleiding bij het handhaven van je ideale gewicht. Ik ben naast Cambridge gewichtsconsulent namelijk ook gecertificeerd Onwards Coach.

Onwards is de naam van het unieke programma van Cambridge Weight Plan Benelux, bedoeld voor wanneer je afgeslankt bent en vervolgens op dat gewicht wilt blijven. De zevendelige training helpt je verder in je persoonlijke ontwikkeling, met als achterliggend doel gewichtsbeheersing te bereiken.

WAT BIEDT ONWARDS JOU?
Onwards brengt valkuilen in het huidige leefpatroon naar boven en biedt je emotionele, mentale en fysieke handvatten. Je leert om deze valkuilen te herkennen, te erkennen en te accepteren dat deze voortkomen uit de persoon die je tot nu toe bent geweest. Door bewust te zijn van je gedrag en gewoonten kun je met behulp van de Onwards training bewust een andere weg inslaan naar een oplossing. www.onwards.nuMaak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Personen begeleid door Christi Kuiper

Als enorme beloning voor mijzelf voor deze metamorfose en prestatie heb ik mijzelf een sportieve lage audi gekocht
Verhaal van Hester.
Cambridge is mijn redding geweest!!!
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten