Chantal Zanoli

Praktijk Afslankcoach

Telefoon
036 5374970

Adres
Dagobertstraat 12
1336 ZD Almere

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Maandag : 12:00 - 19:00
Dinsdag : 09:30 - 18:00
Woensdag : 09:15 - 12:00
Donderdag : 13:00 - 18:00
Vrijdag : 09:15 - 17:00

Even voorstellen


Ik ben Chantal, Cambridge consulente voor Almere en omstreken. De afgelopen 11 jaar heb ik vele mensen mogen begeleiden naar een gezonder gewicht.

Zelf heb ik een verleden van overgewicht. In 2005 ben ik met Cambridge 35 kilo afgeslankt. Sindsdien voel ik me gelukkiger en meer mezelf. Bevrijd van die ballast. Ik voel me gezonder, fitter en energieker. Happy met mezelf. Dat gun ik jou ook.

Daarom wil ik je graag helpen, inspireren en motiveren om jouw ideale gewicht te bereiken én te behouden. Want wat ik kan, kan jij ook.

Mijn doel is dat je daarna zelf op een voor jou prettige en haalbare manier op gewicht blijft. Je krijgt van mij handvatten om je ongezondere gewoonten blijvend te veranderen. Een nieuwe levensstijl en eetpatroon te kiezen die werkt voor jou. Ook op langere termijn.

Kies daarom voor afvallen nieuwe stijl:

Mix & Match met voeding + Gratis coaching door een ervaren levensstijl coach =

Voor een blijvend resultaat

De eerste stap naar een gezondere levensstijl heb je al gezet door deze website te lezen.
Stap 2 is een (online) afspraak maken.
 Vanaf dat moment sta ik aan je zijde en zal ik je voorbereiden, informeren, adviseren, motiveren en inspireren. Je staat er niet alleen voor!

Er is ook een mobiele app om meteen online een afspraak te maken:

 • Algemene uitleg
 • Android
 • Iphone

 • Bel of mail voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  Als je op eenvoudige, verantwoorde wijze weer lekker in je vel wilt zitten en energieker wilt worden én blijven, dan is het Cambridge Stappenplan de oplossing voor je. Samen nemen je persoonlijke situatie door, bespreken we je wensen en maak ik samen met jou een plan op maat. Bel of mail gerust voor meer informatie.
  Je kunt hier direct zien wanneer je een kennismakingsgesprek kunt inplannen. Uiteraard krijg je eerst de gelegenheid al je vragen te stellen, en nemen we je evt. medische situatie door voordat je besluit of je het Cambridge Stappenplan wilt gaan volgen.
  Ik zal je eerlijk advies geven, steunen, motiveren & inspireren. Alles om je te helpen jouw doel te bereiken én te behouden.

  Tot gauw, Chantal

  Maak een afspraak


  Personen begeleid door Chantal Zanoli