Even voorstellen

Van harte welkom! Ik ben Chantal van der Knaap, ik ben van 17 april 1985. Toen ik een half jaar voor mijn bruiloft mijn trouwjurk paste dacht ik opeens: het staat niet mooi genoeg, ik ben te zwaar. De paniek sloeg toe en ik schafte bijna alle Sonja Bakkerboeken aan om meteen af te gaan vallen.

Afvallen en op dieet gaan, het zijn zowat de meest geuite voornemens. Vroeger kon je zonder aan te komen dagelijks een pak koekjes wegwerken. Maar sinds de opkomst van heupen en borsten hoef je nog maar naar koekjes te kíjken om extra gewicht te kweken. De meeste vrouwen en mannen komen jaarlijks wat aan. Op zich geen probleem, maar als je zo doorgaat heb je na vijfentwintig jaar een enorm overgewicht. Een schrikbeeld!

Ik heb de Sonja’s laten staan en ben op aanraden van vriendinnen naar een Cambridge consulent gegaan. De reden is achteraf simpel. Ik wilde op een verantwoorde wijze resultaat behalen. Ik was gemotiveerd, maar heb een steuntje wel nodig. Alles vroeg om een begeleider, een buddy, een steun en toeverlaat als ik het niet meer zag zitten. Een Cambridge consulent is een ervaringsdeskundige, dus die weet waar je doorheen moet. Volhouden is het motto, maar het moet wel realistisch zijn.

Chantal van der KnaapMaak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten