Even voorstellen

Welkom bij Slank met Carla. De eerste stap naar een gezonder en vitaler leven heb je gezet. Heel goed van je.

Mijn naam is Carla van Maanen en ik woon in Woudsend. Ik heb in Lemmer en Joure een praktijk.

Mijn achtergrond is medische biologie en ik heb altijd als medisch analist gewerkt. De laatste 6 jaar in de kinderoncologie. In 2016 ben ik gestopt en van het westen verhuisd naar Woudsend. In Woudsend ben ik een B&B MID83 gestart. Dit doe ik nog steeds en daarnaast nu dan mijn afslankpraktijken. Toch weer iets medisch gerelateerd.

Ik ben zelf een aantal kledingmaten afgevallen met Het Stappenplan van Cambridge Weight Plan. Het succes dat ik heb ondervonden wil ik graag met anderen delen. Daarom ben ik in Lemmer mijn eigen praktijk begonnen. Ik wil je graag begeleiden naar een gezond gewicht en een vitaler leven, zodat jij weer goed in je vel zit.

Het Stappenplan is een uitgebalanceerd dieet, waarvan een startmogelijkheid Stap 1 is. Hierbij bestaat je dieet uit slechts maaltijdvervangers. In hooguit zeven stappen ga je leren balans in je voedingspatroon te brengen en goede, verantwoorde keuzes te maken. Als ervaringsdeskundige begeleid en ondersteun ik je hierbij. Samen gaan we hard werken om zo een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Het maakt niet uit hoeveel je wilt afvallen, samen bepalen we wat bij jouw wensen en behoeften past en met welke stap we beginnen. Maak een afspraak voor een intakegesprek en kies ook voor een gezonder en vitaler leven. Ik zie je in ieder geval graag in mijn praktijk.Maak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten