Even voorstellen

Verantwoord afvallen en op een gezond gewicht blijven? Met behulp van mijn 1 op 1 begeleiding ga je van diëten naar gezond eten. Ik ben Anuscka van der Horst uit Houten en ik help je met afvallen!

Na diverse afslankpogingen, ben ik in 1999 in aanraking gekomen met het Cambridge 500 programma (nu stap 1 in het Cambridge Weight Plan Stappenplan). Dit advies, afkomstig van mijn huisarts, bleek de gouden tip! Ik bereikte mijn streefgewicht en ben daarna ook niet meer aangekomen.

Een combinatie van een duidelijk programma, persoonlijke begeleiding en een goede af- en opbouw naar een gezond voedingspatroon.

Toen ik eind 1999 de kans kreeg om zélf consulent te worden, heb ik geen moment geaarzeld. Ik vind het fijn om andere mensen te stimuleren en jou te helpen bij het behalen van hun streefgewicht, vooral omdat ik zelf heel goed weet wat jij meemaakt. Sindsdien heb ik veel mensen geholpen in de strijd tegen overgewicht. Iedereen heeft daarin zijn eigen verhaal, op basis waarvan we samen kijken welk programma het beste bij jou past. Ik wil je daar graag bij helpen.

Styling

Naast mijn werk als gewichtsconsulente begeleid ik mannen en vrouwen bij de styling van hun ‘nieuwe ik’. Voor Cambridge Weight Plan verzorg ik de styling van de landelijke winnaars in de categorie Afslanker (m/v) en Gewichtsbehouder van het Jaar. Bekijk hier de drie winnaars van 2017 en de drie winnaars van 2018.

Wil je meer informatie, of een afspraak maken? Mail of bel mij dan even.

Graag tot ziens,

Anuscka van der Horst


Maak een afspraak

Privacy Verklaring
Alle velden zijn verplicht

Personen begeleid door Anuscka van der Horst

Van kinderzitje tot pirouette
Van kinderzitje tot pirouette
Ik moest mezelf in de arm knijpen, toen ik voor de spiegel stond
Ik moest mezelf in de arm knijpen, toen ik voor de spiegel stond
Definitief de weg naar een gezonde leefstijl ingeslagen
Definitief de weg naar een gezonde leefstijl ingeslagen
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten