Addie Wesselius

Cambridge Willemstad

Telefoon
0168 471717

Adres
Westelijke Achterweg 56
3241 EH Middelharnis

Klik hier voor een routebeschrijving

Openingstijden
Donderdag : 19:30 - 21:30
Zaterdag : 10:00 - 15:00

Even voorstellen


Welkom! Cambridge Willemstad is in 1999 ontstaan uit het consulentschap van "the Cambridge Diet". Al heel snel kwamen wij er achter hoe fijn het is om andere mensen te kunnen helpen in de strijd tegen overgewicht, maar ook hoe moeilijk dit soms kan zijn voor diegenen die deze strijd leveren. Doordat wij zelf ook het complete Cambridge Dieet programma gevolgd hebben kunnen wij ons goed inleven in de gevoelens die u heeft en kunnen ons uitstekend verplaatsen in de zorgen en gedachten, die u in beslag kunnen nemen. Daarom hebben wij er alles aan gedaan om onze klanten optimaal te kunnen helpen.

Wij hebben tal van cursussen gevolgd, aan workshops meegedaan en beschikken inmiddels over een gedegen kennis aangaande overgewicht, speciaal om u goed te kunnen begeleiden en te motiveren / coachen. Bovendien zijn wij tijdens onze openingstijden dagelijks bezig met het begeleiden van onze klanten. Wij beschikken over een eigen praktijkruimte met geavanceerde meetapparatuur, zodat wij alles bij de hand hebben en u discreet kunnen helpen onder het genot van een kopje koffie of thee.

Alhoewel onze klanten, mede door de door ons en onze klanten bereikte resultaten, van heinde en verre bij ons terecht komen zijn wij voornamelijk actief in het gebied Westelijk Noord Brabant en Zuidelijk Zuid-Holland.

Wij hebben ook een dependance in Achthuizen op het adres Bommelsedijk 33a, waar wij elke dinsdagavond geopend zijn.

Maak een afspraak

Alle velden zijn verplicht.