Consulent worden?

Als gevolg van een toename in het aantal mensen met overgewicht en de vraag naar Cambridge Weight Plan, zijn we op zoek naar nieuwe ondernemende consulenten. Vrouwen en mannen in heel Nederland die de passie en ambitie hebben om anderen te helpen hun doel te bereiken en hun droom te laten uitkomen.

Wil je weten wie onze consulenten zijn en waarom zij consulent zijn geworden?


Ben je geïnteresseerd en wil je wil je meer weten?


Daarom word je Cambridge consulent

1. Zelfstandigheid en vrijheid
Als Cambridge consulent ben je zelfstandig ondernemer en heb je de vrijheid om – binnen bepaalde gedragsregels – een eigen Cambridge praktijk op te zetten en deze te runnen op een manier die het beste past bij jou en jouw verzorgingsgebied.

2. Sociaal/maatschappelijk betrokken
Als Cambridge consulent help je cliënten 1 op 1 naar een beter gewicht en dito levensstijl. Hiermee draag je bij aan het oplossen van een sociaal/maatschappelijk probleem: overgewicht.

3. Goede verdiensten
Als ondernemende Cambridge consulent kun je op basis van je eigen kennis en ervaring alsmede de facilitaire ondersteuning van het hoofdkantoor in Amersfoort een goed lopende praktijk opbouwen en heb je voor een groot deel zelf invloed op je verdiensten.

Ja, ik wil graag consulent worden!


Ben je geïnteresseerd om onafhankelijk Cambridge Consulent te worden? Vul dan het formulier in. We zullen je binnen twee tot vier weken antwoorden.