Weer in het zwembad spelen met de kinderen, daar geniet ik van

19/07/2019 in: Cliëntervaringen

Altijd onderweg voor werk en tijden van veel stress bezorgden Olaf overgewicht. Dat is nu verleden tijd. Olaf is een doorzetter van vlees en bloed. Nooit meer wil hij terug naar hoe zijn leven eruit zag toen hij op zijn zwaarst was.

“Weer in het zwembad spelen met de kinderen, daar kan ik echt van genieten.”

Voor het Cambridge dieet had hij nergens zin en tijd voor, nu geniet hij extra veel. Weer in het zwembad spelen met de kinderen, daar kan hij nu echt van genieten. En dat heeft zijn ogen naar een gezonde leefstijl wel degelijk geopend. Afvallen is het probleem niet, vindt hij. Wat gewicht kwijtraken kan iedereen wel. Het op gewicht blijven is de grootste uitdaging. Niet meer terugvallen in je oude gewoonten en toegeven aan eerdere problemen is de kunst.

Stress is altijd zijn valkuil geweest. Slecht en onregelmatig eten waren de grootste boosdoeners voor zijn gewicht. Gelukkig ziet Olaf dat nu als geen ander in. Hij bezoekt elke drie maanden zijn consulente nog, wie veel bewondering voor hem heeft.

Na het afvallen heeft Olaf ook psychologische hulp ingeschakeld. Die volgorde werkte goed voor hem. Eerst de kilo’s kwijt en stukje bij beetje de oorzaken uitzoeken en verwerken. Hoe duidelijker de situatie voor hem werd en tot op de dag van vandaag is, hoe meer hij zichzelf kan beheersen.
Al jaren is hij nu op zijn gewicht en daar is hij trots op. Hij durft voor zichzelf te kiezen en bewust te genieten, zonder dat het hem extra gewicht oplevert. En daar is hij het gelukkigst mee, lekker in zijn vel zitten.

Nieuwsgierig naar het verhaal van Olaf?Benieuwd hoeveel gewicht Olaf is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze Cambridge Weight Plan consulenten


Cambridge Weight Plan voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het Cambridge dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Begeleider
Deze cliënten zijn begeleid door:

Henny Nijsen

Maak een afspraak
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten