Ik kan nu mijn veters strikken zonder dat mijn buik in de weg hangt!

03/10/2018 in: Cliëntervaringen

Pieter had zelf niet in de gaten dat hij te zwaar was, totdat hij bij zijn longarts op de weegschaal moest staan. Hij schrok: zó zwaar was hij nog nooit geweest. Meteen ging er bij hem een knop om. Hij is tenslotte verpleegkundige en geeft zelfs les over gezondheid. Binnen tien seconden wist hij dat er iets moest veranderen.

“Ik kan nu mijn veters strikken zonder dat mijn buik in de weg hangt!”

Een collega, die veel was afgevallen dankzij Cambridge Weight Plan, inspireerde hem om een afspraak te maken met zijn consulent. Hij was blij verrast. Bij eerdere diëten die hij volgde haakte hij altijd snel af, nu kon hij het makkelijk volhouden.

Eén ding weet hij zeker: hij wil nooit meer terug naar zijn oude gewicht. Trots kijkt hij terug op de stap die hij genomen heeft. Met zijn verhaal hoopt hij anderen te inspireren. “Als ik nu in de spiegel kijk, zie ik een man waar ik blij van word.”

Nieuwsgierig naar het verhaal van Pieter?


Benieuwd hoeveel gewicht Pieter is kwijtgeraakt?

Vraag het één van onze Cambridge Weight Plan consulenten

Cambridge Weight Plan voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het Cambridge dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Begeleider
Deze cliënten zijn begeleid door:

Maria Commijs

Maak een afspraak
Lieke: Kan niet staat niet meer in mijn woordenboek!
Lieke: Kan niet staat niet meer in mijn woordenboek!
Heidi: Het is me 100% meegevallen!
Heidi: Het is me 100% meegevallen!
Marloes: Ik hou weer van mijzelf!
Marloes: Ik hou weer van mijzelf!
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten