Jeroen voelde zich door zijn overgewicht eenzaam. Hij sloot zichzelf thuis op, had geen energie en zat niet lekker in zijn vel. De leuke dingen in het leven probeerde hij juist te vermijden. Weekenden weg met vrienden, verjaardagen, sporten, winkelen. Het kostte hem teveel energie en zorgde voor pijn en onzekerheid.

“Ik ben nu 3,5 jaar op gewicht en het is goed vol te houden. Het is een tweede leefstijl geworden!”
Afvallen werd zijn nieuwe goede voornemen, maar dan wel met een stok achter de deur. Hij had hulp nodig en kwam daardoor bij Cambridge Weight Plan terecht. Jeroen verloor niet alleen zijn overgewicht, hij bleef daarna ook op gewicht en werd een compleet ander mens. Hij straalde weer, ging naar buiten en winkelen was toch eigenlijk best wel weer leuk. Ook sporten pakte hij langzaam op.

Altijd had hij gedacht alleen te blijven. Maar nu hij weer zelfvertrouwen had, durfde hij te gaan daten. Mét succes. Samen met zijn grote liefde geniet hij van zijn ‘nieuwe leven’. Hij heeft haar zelfs ten huwelijk gevraagd. “Ik ben nu de gelukkigste man op aarde.”

Nieuwsgierig naar het verhaal van Jeroen?Benieuwd hoeveel gewicht Jeroen is kwijtgeraakt?
Vraag het één van onze Cambridge Weight Plan consulenten

Cambridge Weight Plan voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het Cambridge dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Begeleider
Deze cliënten zijn begeleid door:

Karin Egberink

Maak een afspraak
Jeroen Bertelink
Winnaar Afslanker van het jaar 2016 C 500
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten