In maart 2013 had ik het idee dat er meer aan kwam dan afging. Op de weegschaal staan durfde ik niet echt want ik mijn lievelingsspijkerbroek paste niet meer. Dan weet je wel genoeg.

Blij was ik niet en maar ik deed er ook niet echt wat aan. Tot dat in de zomervakantie wij bij vrienden op visite waren op de camping en zij me vertelde over het Cambridge dieet, werd ik aan het denken gezet. Eerste nog even lekker 2 weken weg en dan zie ik het wel, dacht ik bij mezelf. Terug van vakantie liep het echt de spuigaten uit. We hadden een feestje en wat ik ook aan wilde doen, het zat niet lekker. Toch wat gevonden maar op me gemak voelde ik me echt niet. Daar sprak in mijn vriendin weer en toch maar gevraagd wat dat dieet nou inhoud. Wat zij me vertelde beviel me wel en zelf de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met Maria. En begonnen met het Cambridge 800 programma. In de ochtend een shake in de middag een reep en in de avond gewoon warm eten. Het is me 100% meegevallen. Nu heb ik aardig de balans gevonden en blijf netjes op gewicht. Ik kan het iedereen aanraden!
Groetjes
Heidi Sjouken

Cambridge Weight Plan voert sinds 1 januari 2017 het Stappenplan. Voorheen kende het Cambridge dieet de varianten 500, 800 en 800+. Deze varianten zijn vergelijkbaar met de huidige Stap 1, Stap 2 en hoger. Resultaten verschillen per persoon en kunnen niet voor iedereen gegarandeerd worden.


Begeleider
Deze cliënten zijn begeleid door:

Maria Commijs

Maak een afspraak
Lieke: Kan niet staat niet meer in mijn woordenboek!
Lieke: Kan niet staat niet meer in mijn woordenboek!
Marloes: Ik hou weer van mijzelf!
Marloes: Ik hou weer van mijzelf!
Ik kan nu mijn veters strikken zonder dat mijn buik in de weg hangt!
Ik kan nu mijn veters strikken zonder dat mijn buik in de weg hangt!
Het dieet
1 op 1 begeleiding
Producten